Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Curatarea chimica antialergica

Procedura de curatare a salonului automobilului este diferita. Pe de o parte, este posibil efectuarea acestei independent cu un aspirator. Pe de o alta parte, se poate de comandat serviciul obisnuit de curatare la o spalatorie auto, cand este nevoie folosirea produselor chimice. Dar in cazul dat merge vorba despre o curatare, eficienta carei este sub semnul intrebarii si slaba. In pofida ordinii totale din punctul de vedere vizual, diferite microorganisme si mucegai in continuare se vor raspandi pe ”teritoriu” tapiterie si acoperamant.


Persoanelor, caruia nu este nici pe aproape indiferent de sanatatea proprie si confortul personal, neaparat trebuie sa aleaga curatarea chimica anti-alergeni a interiorului automobilului. Aici este imposibil fara trecerea prin anumite etape, cand activ se foloseste vaporii si produsele chimice biodegradabile din EU si SUA. In acelasi timp, acestea nu pot prezenta un pericol, din punct de vedere fizic, pentru oameni. In timp, de la inceput se intampla descompunerea completa a mizerii cu scopul, ca in continuare cu ajutorul echipamentului special de a scoate murdaria de pe suprafete.
Bineinteles, curatarea chimica anti-alergeni este mai scumpa in comparatie cu analogul simplu, dar ea dispune de o multime de beneficii.
Viteza mare. La finalul procesului nu este nevoie de uscare indelungata.
Securitate optima. Inofensivitatea produselor chimice auto biodegradabile este confirmata de catre testele de laboratoare, sanatatea maturilor si a copiilor este in siguranta.
Calitatea adecvata. Se efectueaza indepartarea murdarii de pe suprafete, cat si indepartarea microbilor alergeni.
Absenta dezlipirii plafonului. Daca de munca se vor apuca oameni fara experienta, asta va duce la dezlipirea plafonului auto in salonul ”calului de fier”. Iar curatarea antibacteriana exclude acest lucru complet.
Situatia, cand nu apar depuneri. Spalarea obisnuita, de obicei, duce la formarea depunerilor lipicioase, care, cu siguranta, nu va aparea dupa curatarea chimica antialergica a salonului automobilului.
In general, cu adevarat, avantaje sunt multe, ce conving de a folosi metoda mentionata de mai sus deja in rezultatul vizitarii autoservice-lui. Noi suntem gata sa oferim clientilor permanenti si potentiali serviciul de curatare cu aburi, ca cea mai sigura metoda si o procedura high-tech.
Toate serviciile oferite la CasaAuto se furnizeaza la cel mai inalt nivel, multumita acestui fapt lustruirea sticlei se efectueaza corespunzator standardelor europene. Cu toate acestea, pretul romane la nivelul, confortabil buzunarului unui proprietar auto din Moldova.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce am nevoie de o curatare uscata antialergica pentru salon?

arrow

Curatarea chimica antialergica a Salonului mareste siguranta imunitatii in masina, deoarece rareori ventilam masina, un numar mare de microbi se acumuleaza in masina noastra.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.