Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Tonifierea farurilor auto in Moldova

In realitatile actuale, tonarea farurilor din spate cu film este cel mai rapid mod de a face masina dvs. sa fie mai interesanta si mai eleganta. In plus, astfel puteti proteja aceste surse de lumina de influentele externe negative.

Tonifierea farurilor este o alegere excelenta!

Datorita tonarii farurilor, filmul adera foarte bine si nu reactioneaza la schimbarile meteo si la spalare. Aplicarea acestuia ofera o anumita libertate in alegerea designului si, in acelasi timp, filmul poate fi indepartat sau inlocuit oricand. Farurile tonifiate de inalta calitate permit trecerea a mai multa lumina, ceea ce are un efect pozitiv asupra vizibilitatii masinii pe timp de noapte.

Fiecare sofer isi poate gasi culoarea si textura care se potriveste mai bine, intrucat oferim o gama larga de filme pentru tonifierea farurilor la un pret optim. Mate, transparente si colorate – cele mai stralucitoare culori - care folie va decora farurile masinii, depinde de dvs. Aceasta are un exterior placut si o rezistenta extraordinara.

Impreuna cu serviciul de tonare a farurilor din spate, se comanda de obicei si tonarea farurilor din fata cu film. Scopul este de a proteja farurile masinii de factorii externi negativi atunci cand conduceti pe drum. In acelasi timp, aceasta nu afecteaza in niciun fel gradul de luminozitate al farurilor. De asemenea, magazinul de anvelope ofera un serviciu de vulcanizarea mobila 24/24 in toata Moldova, puteti afla mai multe despre acesta si intreaga lista de servicii pe site-ul casaauto.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Tonarea farurilor la CasaAuto

Tonarea farurilor in Chisinau este doar unul dintre numeroasele servicii oferite de centrul de anvelope CasaAuto. Folosim doar materiale de inalta calitate si avem o experienta extinsa. Filmul este realizat tinand seama de cele mai recente progrese tehnologice si, prin urmare, este foarte solicitat in randul numerosilor nostri clienti.

Nu va indoiti de faptul ca farurile sunt tonifiate aici la cel mai inalt nivel si la cel mai bun pret. Aveti intrebari? Adresati-va personalului nostru cat mai curand posibil. Iar atunci cand va va fi cel mai convenabil solicitati serviciul de tonifiere a farurilor!