Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuire baterie auto

În service-ul nostru auto Casaauto, vă oferim servicii profesionale de înlocuire a bateriei pentru mașina dvs. Personalul nostru experimentat vă va asigura o execuție rapidă și de calitate, astfel încât mașina dvs. să fie din nou funcțională.

De ce să alegeți serviciile noastre pentru înlocuirea bateriei:

  • Service de încredere: Experiența noastră ne permite să oferim servicii pentru diverse mărci și modele de mașini. Știm cum să alegem și să instalăm bateria potrivită pentru vehiculul dvs.

  • Materiale de calitate: Folosim doar baterii de înaltă calitate pentru a asigura o durată lungă de viață și funcționarea fiabilă a mașinii dvs.

  • Serviciu rapid: În service-ul nostru auto, prețuim timpul dumneavoastră. Înlocuirea bateriei se face rapid și eficient, astfel încât să puteți reveni rapid pe drum.

  • Prețuri competitive: Oferim prețuri competitive pentru serviciile noastre de înlocuire a bateriei, făcând serviciile noastre accesibile tuturor posesorilor de mașini.

  • Garanție: Furnizăm garanție pentru bateriile instalate, oferindu-vă un plus de liniște și încredere în calitatea serviciilor noastre.

Alegând Casaauto pentru înlocuirea bateriei, puteți fi sigur că mașina dvs. este în mâini sigure. Echipa noastră este pregătită să vă ofere un serviciu excelent, pentru ca experiența dumneavoastră de conducere să fie fără griji și confortabilă.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

arrow

arrow

arrow

arrow