Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea incuietorilor auto in Chisinau

Dupa cum se stie, repararea incuietorilor auto devine o necesitate atunci cand acestea sunt deteriorate. Adesea, acest lucru se intampla ca urmare a unei tentative de furt auto sau in cazul unei defectiuni grave.

Repararea incuietorilor auto

Oricare ar fi motivul, va recomandam sa contactati CasaAuto in cazul stricarii si blocajului pentru a repara incuietorile auto. Folosind echipamente de diagnosticare, vom detecta problema si apoi vom continua sa o rezolvam cu instrumente specializate.
Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la carosiera automobilului. Angajatii nostri au grija de proprietatea clientului si nu isi permit deteriorarea acesteia in timpul repararii larvelor de blocare a masinii.
Lucrul consta in regenerarea sau inlocuirea piesei auto, care depinde de situatie. Foarte des este suficient sa efectuati reparatii si intretinere minore, astfel incat clientul sa poata sa se aseze cu usurinta in automobil. In cazul unor defectiuni mai grave, singura cale de iesire este inlocuirea incuietorii. Ne informam clientii nostri cu privire la progresul repararii incuietorilor auto in orasul Chisinau si oferim solutii constructive.
In cazul inlocuirii complete a unitatii, este posibila ajustarea acesteia la cheia existenta. Acest lucru este valabil si pentru cheile cu un imobilizator incorporat. Dispunem de echipamente moderne, datorita careia garantam clientilor nostri o serie de comoditati.

Repararea incuietorilor auto la CasaAuto

Specialistii companiei noastre vor prelua repararea incuietorilor usilor auto, indiferent de denumirea si modelul automobilului. Va invitam sa profitati de acest serviciu!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce trebuie sa repar incuietori auto?

arrow

Daca incuietorile nu functioneaza pe masina dvs., atunci este echivalent cu lasarea masinii cu usile complet deschise si plecarea.

Ce ar fi putut sparge lacatul?

arrow

Motivul principal este ca cablajul nu functioneaza corect, atunci exista o reglare incorecta a intrerupatoarelor de limitare, o defectiune a unitatii de blocare, o defectiune a butoanelor de comanda, arderea sigurantei, arderea sigurantei.

Cum sa verificati care este problema blocarii?

arrow

La prima vedere, vi se poate parea ca totul functioneaza corect si ca aveti doar o baterie moarta pe taste, dar nu este intotdeauna asa, exista sansa ca bateria dvs. sa esueze si trebuie verificata, de asemenea, daca bateria este defecta, exista o mare probabilitate datorita generatorului.