Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Tratamentul anticoroziv

Locuri de coroziunii se intalnesc pe cele mai diferite elemente a automobilului modern. Desigur, neplacerea aceasta nu poate sa evite cavitatilor interne. Pentru ca, problema aceasta sa nu va deranjeze in viitorul apropriat, este necesar intr-un mod competent dea exclude complet aparitia acestei. In acest caz, in ajutor vine tratamentul anticorosiv al cavitatilor interne.
Daca vorbim despre structura caroseriei, atunci nimic nu se face fara utilizarea unui numar mare de componente. Ele adesea au forma de numeroase cutii si tuburi, care sunt sudate din diferite parti. Merge vorba despre:
stabilizatorii caroseriei, localizati in mijloc si in spate;
componentele ale cadrului usii, situate in partea de jos si pe laturi;
longeronii, care stau in directia latimii si de-a lungul;
anti-praguri;
elementele, care sunt direct legate de sub-cadrul si sistemul de evacuare.
Asadar, despre cavitatile interne, care pot sa rugineasca, trebuie de remarcat si usile, capacele de capota, portbagajul, nisele de depozitare a roatei de rezerva. Repararea caroseriei, va fi necesara, apropo – de efectuat mesterilor de la autoservice.
In sumar, presurizarea completa a componentelor mentionate mai sus este imposibila. Penetrarea lichidului atmosferic si a cetii de sare se efectueaza datorita prezentei decupajelor si gaurilor. Toate acestea duc la necazuri de natura pur coroziva.
Pentru a trata cavitatile de mai sus, este necesar sa se obtina utilizarea compusilor, care formeaza pelicula.
Cand produsul special se usuca, se formeaza o pelicula subtire care poate proteja in mod normal impotriva aparitiei ruginii. Partile metalice ale cavitatilor nu sunt afectate de factori externi, astfel functionarea eficienta a peliculei este asigurata pentru urmatorii ani. In mod similar, cele mai noi solutii anticorosivi functioneaza.
Nu pare posibil si realist prelucrarea cu ajutorul unui pistol de pulverizare pneumatic obisnuit. In acest scop, se utilizeaza gauri filetate de natura tehnologica si de natura transversala. Prin ele se intampla pulverizarea substantei lichide. 
Tratamentul anticorosiv al suprafetelor interne implica, de asemenea, utilizarea speciala a prelungitoarelor si a duzelor ondulate pe pistoalele de pulverizare. Punerea sa in aplicare este disponibila la CasaAuto – costul lucrarii va va multumi cu siguranta!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Am nevoie de tratament anticoroziv al cavitatilor interne?

arrow

Coroziunea apare in anumite conditii de functionare ale masinii, cu siguranta da, toata lumea are nevoie de acest serviciu, dar in conditii meteorologice diferite la momente intermediare diferite. Deoarece conditiile atmosferice, cum ar fi scaderea temperaturii, cresc sansele de coroziune.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.