Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Instalare camera spate pentru auto

Multi oameni considera camera de vedere din spate un gadget suplimentar sau o investitie prea scumpa. Acest lucru este gresit, deoarece astazi aceste dispozitive sunt vandute la un pret accesibil si cu toate functionalitatile necesare. Prin urmare, instalarea unei camere retrovizoare la un automobil este considerata o oportunitate necesara si convenabila care ajuta la conducere.

Instalarea camerei de vedere din spate in Chisinau

Vorbim despre un dispozitiv care faciliteaza foarte mult manevrarea automobilului atunci cand parcati in locuri aglomerate. Va permite sa realizati monitorizarea vehiculului in timp real. Datorita ei, puteti vedea, de exemplu, un copil sau un caine care fuge pe langa automobilul dvs.

Datorita instalarii unei camere retrovizoare intr-un automobil, este posibil conectarea la monitor folosind un cablu sau prin reteaua wireless. Un monitor este de obicei inclus. Instalarea unei camere de vedere din spate in Chisinau necesita selectarea atenta a unui loc pentru a exclude deteriorarea accidentala, de exemplu, in timpul spalarii masinii. In acest caz, nimic nu ar trebui sa inchida “ochii” dispozitivului.

Instalarea unei camere retrovizoare pe o masina in CasaAuto

Pentru a instala o camera retrovizoare la un automobil la cel mai bun pret si montarea cablurilor, necesita cunostinte despre componenta electrica, precum si electronica auto in general, precum si abilitati manuale. Aceasta operatiune ar trebui incredintata unui specialist pentru a putea utiliza sistemul estetic si functional de asistenta la parcare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Doriti sa aflati pretul instalarii unei camere de vedere din spate auto? La casa CasaAuto este accesibil si de calitate superioara!

Intrebari frecvente

Care este principiul de functionare al camerei?

arrow

Cand cutia de viteze din spate este pornita, camera porneste automat si transmite instantaneu imaginea pe monitor. Cand instalati o camera retrovizoare, veti avea posibilitatea de a instala atat pe un sistem multimedia standard, cat si pe un monitor suplimentar instalat.

Cine are nevoie de o camera cu vedere din spate?

arrow

In primul rand, cei care se misca noaptea, precum si pentru soferii neexperimentati si cei care sunt doar confortabili cu ea.

Cat dureaza instalarea unei camere de vedere din spate pe o masina?

arrow

Instalarea camerei pe masina dureaza aproximativ 4-6 ore.

Unde este instalata camera de vedere din spate?

arrow

Instalarea merge pe bara de protectie, daca aveti defecte pe barele de protectie, este mai bine sa reparati bara de protectie pentru o conexiune stransa a camerei.