Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea lichidului de frana in Chisinau

Nu este un secret faptul ca lichidul de frana se caracterizeaza prin bunele sale proprietati higroscopice. Acest lucru inseamna ca este susceptibil sa absoarba umezeala, capabil sa se combine cu apa. 

Schimbarea lichidului de frana este cea mai buna solutie
Creatorii sai l-au proiectat in mod deliberat pentru a contracara formarea asa-numitelor ”blocaje de vapori„ (care apar atunci cand lichidul fierbe) si coroziunea pieselor metalice. Asadar, lichidul de frana trebuie inlocuit in timp util.

De ce este nevoie de o schimbare lichid de frana

Apa poate patrunde in lichid nu numai in timpul utilizarii normale, ci si prin microinfiltratii in furtunurile de frana sau prin scurgeri ale cilindrilor de frana, de exemplu. Mentinerea vehiculului in conditii de umezeala contribuie la acest lucru - asa ca schimbarea lichidului de frana la timp este necesar. Acest fenomen apare mai des atunci cand autovehiculul este parcat in aer liber, decat atunci cand este parcat intr-un adapost cald. E suficient 1% de apa in lichidul de frana ca punctul de fierbere al acestuia sa se reduca semnificativ, iar eficienta franarii sa scada pana la 15%. 

Unde se schimba lichidul de frana? La CasaAuto!


Cel mai bine este sa schimbati lichidul de frana in conformitate cu instructiunile producatorului. In mod normal, acest lucru se face la fiecare 2 ani si la aproximativ 40.000 km. Cu toate acestea, daca observati ca performanta sistemului de franare a scazut, merita sa o faceti mai devreme. Daca pedala de frana ajunge la podea, va poate costa sanatatea sau chiar viata.

Va framanta intrebarea unde sa schimbati lichidul de frana? Raspunsul este cat se poate de simplu: la CasaAuto!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Unde sa schimbi lichidul de frana intr-o masina?

arrow

In centrul nostru de service, specialistii efectueaza inlocuirea lichidelor de frana si a altor lichide tehnice ale masinii.

Cat costa schimbarea lichidului de frana intr-o masina?

arrow

Costul exact al inlocuirii lichidului de frana intr-o masina poate fi gasit vizitand centrul nostru din Chisinau sau sunand la numarul afisat pe site-ul nostru.

Cum sa va inregistrati online pentru service auto?

arrow

O programare pentru orice service din service-ul nostru auto se poate face online pe site-ul nostru sau telefonic.

Cat dureaza schimbarea lichidului de frana intr-o masina?

arrow

Datorita utilizarii echipamentelor moderne, schimbarea lichidului de frana in serviciul nostru nu dureaza mai mult de 25 de minute.