Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Depozitarea sezoniera anvelopelor in Chisinau

Multi proprietari de masini sunt interesati de serviciul “ depozit anvelope “. La urma urmei, acestea de doua ori pe an se confrunta cu aceeasi problema: unde sa lase anvelopele dupa ce au fost schimbate? Unii oameni prefera sa inchirieze un garaj, altii aglomereaza casutele de vara sau balcoanele.

Cu toate acestea, exista o optiune foarte convenabila pentru a rezolva aceasta problema - depozitarea anvelopelor. Acest lucru va va economisi timp si multa bataie de cap. Iar expertii vor oferi conditii ideale pentru „conservarea” acestora.

La centrul de vanzari si service pentru anvelope in Chisinau CasaAuto, este si depozitul unde toti isi pot da la depozitare cauciucuri de vara sau anvelope de iarna in Chisinau. Expertii nostri tin cont intotdeauna de caracteristicile individuale ale acestora si respecta cu strictete toate instructiunile. Camera are regimul de temperatura necesar si un sistem de ventilatie complet functional. Daca doriti sa utilizati serviciul „depozit anvelope”, puteti lasa o solicitare pe site-ul nostru. Rotile vor fi curatate temeinic si vor fi indeplinite toate cerintele pentru pastrarea in depozit.anvelope noi si uzate.

Cele mai bune conditii pentru depozitarea anvelopelor

Inainte de a introduce serviciul " depozit cauciucuri ", specialistii nostri au studiat toate subtilitatile si au cautat o cladire potrivita, acum toate conditiile necesare pentru depozitarea in siguranta a anvelopelor sunt indeplinite in depozitul nostru:

 • umiditate;
 • circulatia necesara a aerului;
 • standarde pentru materiale refractare;
 • distanta de la încalzitoare este de cel putin 1 metru;
 • protectia anvelopelor impotriva radiatiilor si precipitatiilor;
 • protectie impotriva deteriorarii si deformarii.

Pozitia corecta de depozitare depinde de latimea anvelopei. Cauciucul deja 205 cm ar trebui depozitat orizontal si cauciucul mai lat pe verticala.

Ansamblurile de anvelope cu disc necesită conditii de instalare opuse:

 • ideal pentru anvelope cu disc - stivuire orizontala;
 • folositi suspensia lor;
 • depozitarea pe verticala este permisa numai atunci cand anvelopele sunt complet umflate.

Abordam cu mare atentie fiecare articol incredintat noua. Depozitul de anvelope va permite sa o mentineti in starea ei actuala si chiar sa ii mariti durata de viata. Centrul nostru auto specializat imbunatateste in permanenta tehnologia pentru depozitare a anvelopelor in Chisinau si in alte orase din Moldova. In fiecare zi imbunatatim nivelul de servicii, astfel incat clientii sa poata utiliza doar servicii de prima clasa. Puteti contacta un specialist din centru de anvelope CasaAuto prin orice mod convenabil dvs. Va asteptam!

Intrebari frecvente

Costul depozitarii anvelopelor in Chisinau?

arrow
 • Set (4 roti) cu jante - 550 lei
 • Set (4 roti) fara jante - 650 lei

Ridicati dvs. cauciucurile sau trebuie sa fie aduse la depozitare?

arrow

Nu mai trebuie sa pierdeti timpul cautand un depozit pentru a lasa anvelopele pentru depozitare, deoarece curierii nostri vor ajunge la dvs. la un moment convenabil pentru dvs. si vor transporta cauciucul la un depozit pentru depozitare, vor intocmi contractul si vor furniza toate documentele necesare.

Cum se comanda un serviciu de depozitare a anvelopelor in Moldova?

arrow

Pentru ca specialistii centrului nostru de anvelope din Moldova sa vina la dumneavoastra, trebuie sa sunati telefonic sau sa completati o cerere pentru depozitarea anvelopelor in Moldova

Ce documente sunt necesare pentru incheierea unui contract?

arrow

Inainte de a lasa anvelopele la noi pentru depozitare, incheiem un acord formal cu dvs., cu conditiile enumerate in acesta. Un exemplar ramane la dvs., unul - la noi. Pentru aceasta este suficient sa aveti la dumneavoastra buletinul de identitate.

Pe cat timp pot fi depozitate anvelopele?

arrow

Nu avem un interval de timp limita. Puteti lasa anvelope pe mai mult de un sezon si imediat ce doriti sa le ridicati, le vom transporta intr-un loc convenabil pentru dvs.

Cum se achita?

arrow

Acceptam plati in numerar si fara numerar, oferind o chitanta de plata, indiferent daca plata are loc in oficiu sau la fata locului.

Depozitarea cauciucuri este un serviciu relevant in Chisinau, deoarece orasul este locuit de multi proprietari de masini care au venit din alte asezari, si principal locuiesc in apartamente modeste inchiriate, unde nu exista loc pentru depozitare anvelope noi si uzate, pret oferit de catre centrul nostru este acceptabil si se potriveste tuturor proprietarilor de masini.

Pret pentru depozitare cauciucuri

Sezonul de depozitare a anvelopelor de iarnă sau de vara este in conformitate cu legea actuala din Republica.

Set (4 culori) cu discuri       650 lei       Set (4 roti) fara discuri       550 lei
Livrarea anvelopelor dupa depozitare       100 lei       Livrarea anvelopelor dupa depozitare       100 lei