Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru

Depozitarea sezoniera anvelopelor in Chisinau

Multi proprietari de masini sunt interesati de serviciul “ depozit anvelope “. La urma urmei, acestea de doua ori pe an se confrunta cu aceeasi problema: unde sa lase anvelopele dupa ce au fost schimbate? Unii oameni prefera sa inchirieze un garaj, altii aglomereaza casutele de vara sau balcoanele.

Cu toate acestea, exista o optiune foarte convenabila pentru a rezolva aceasta problema - depozitarea anvelopelor. Acest lucru va va economisi timp si multa bataie de cap. Iar expertii vor oferi conditii ideale pentru „conservarea” acestora.

La centrul de vanzari si service pentru anvelope in Chisinau CasaAuto, este si depozitul unde toti isi pot da la depozitare cauciucuri de vara sau anvelope de iarna in Chisinau. Expertii nostri tin cont intotdeauna de caracteristicile individuale ale acestora si respecta cu strictete toate instructiunile. Camera are regimul de temperatura necesar si un sistem de ventilatie complet functional. Daca doriti sa utilizati serviciul „depozit anvelope”, puteți lasa o solicitare pe site-ul nostru. Rotile vor fi curatate temeinic si vor fi indeplinite toate cerintele pentru pastrarea in depozit.anvelope noi si uzate.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Cele mai bune conditii pentru depozitarea anvelopelor

Inainte de a introduce serviciul " depozit cauciucuri ", specialistii nostri au studiat toate subtilitatile si au cautat o cladire potrivita, acum toate conditiile necesare pentru depozitarea in siguranta a anvelopelor sunt indeplinite in depozitul nostru:

  • umiditate;
  • circulatia necesara a aerului;
  • standarde pentru materiale refractare;
  • distanta de la încalzitoare este de cel putin 1 metru;
  • protectia anvelopelor impotriva radiatiilor si precipitatiilor;
  • protectie impotriva deteriorarii si deformarii.

Pozitia corecta de depozitare depinde de latimea anvelopei. Cauciucul deja 205 cm ar trebui depozitat orizontal si cauciucul mai lat pe verticala.

Ansamblurile de anvelope cu disc necesită conditii de instalare opuse:

  • ideal pentru anvelope cu disc - stivuire orizontala;
  • folositi suspensia lor;
  • depozitarea pe verticala este permisa numai atunci cand anvelopele sunt complet umflate.

Abordam cu mare atentie fiecare articol incredintat noua. Depozitul de anvelope va permite sa o mentineti in starea ei actuala si chiar sa ii mariti durata de viata. Centrul nostru auto specializat imbunatateste in permanenta tehnologia pentru depozitare a anvelopelor in Chisinau si in alte orase din Moldova. In fiecare zi imbunatatim nivelul de servicii, astfel incat clientii sa poata utiliza doar servicii de prima clasa. Puteti contacta un specialist din centru de anvelope CasaAuto prin orice mod convenabil dvs. Va asteptam!

Часто задаваемые вопросы
Сколько времени занимает ремонт шины? arrow
Время за которое в среднем выполняется ремонт, составляет 25 минут.

Depozitarea cauciucuri este un serviciu relevant in Chisinau, deoarece orasul este locuit de multi proprietari de masini care au venit din alte asezari, si principal locuiesc in apartamente modeste inchiriate, unde nu exista loc pentru depozitare anvelope noi si uzate, pret oferit de catre centrul nostru este acceptabil si se potriveste tuturor proprietarilor de masini.

Pret pentru depozitare cauciucuri

Sezonul de depozitare a anvelopelor de iarnă sau de vara este in conformitate cu legea actuala din Republica.

Set (4 culori) cu discuri

Livrarea anvelopelor dupa depozitare

       600 lei

       100 lei

       Set (4 roti) fara discuri

       Livrarea anvelopelor dupa depozitare

       600 lei

       100 lei

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)
Intra in cont
Email*
Parola*
Tine-ma minte