Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Echilibrarea rotilor in Moldova

Echilibrare roti auto, pret acestui serviciu este scazut, si este foarte important sa il faceti la timp. Datorita acesteia, masinile se pot deplasa in siguranta pe drumurile si autostrazile orasului. In caz contrar, riscul de accident este foarte probabil.

Mesterii fac echilibrare cauciucuri noi, in timpul montarii acestora, selecteaza greutatea pentru fiecare roata. In acest fel, se poate realiza alinierea corecta a rotilor de tractiune. Aceasta procedura este foarte importanta pentru a le regla pentru o rotatie optima in functie de greutate si pentru ca masina sa conduca in mod normal. In plus, echilibrarea rotilor automobilelor in Moldova, ca in orice alt loc din lume, asigura confortul soferului in timpul conducerii. Acest serviciu poate fi comandat pe portalul online Casaauto sau vizitand un centru de anvelope din Chisinau.

Din pacate, cu timpul, in Chisinau rotile se dezechilibreaza la toate masinile. Acest lucru se intampla chiar si atunci cand vehiculul loveste bordura, chiar daca nu puternic. Si ca urmare a uzurii neuniforme a anvelopelor, cea mai slaba roata se dezechilibreaza treptat. In acest caz, dezechilibrul apare in mod natural in timpul conducerii. Daca nu este readus totul la normal la timp, atunci din cauza sarcinilor suplimentare, partile cheie ale sistemului de conducere pot esua. Si acest lucru va duce inevitabil la un accident.

Angajatii experimentati ai centrului nostru multifunctional ofera servicii de asistenta auto. Vom elimina dezechilibrul care apare in urma montarii anvelopelor si utilizarii active a masinii. Procedurile sunt efectuate folosind echipamente speciale.

Echilibrarea rotilor la noi se efectueaza in termen scurt, la preturi rezonabile si de calitate excelenta!

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Cand este necesara echilibrarea rotilor?

la prima instalare;

pentru masinile care au parcurs mai mult de 40 de mii de km;

daca se detecteaza o uzura neuniforma;

dupa reparatia anvelopelor.

Часто задаваемые вопросы

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)
Intra in cont
Email*
Parola*
Tine-ma minte