Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Dezinfectarea sistemului de aer condiționat

Este dificil sa ne imaginam o masina moderna fara o astfel de instalatie necesara in sezonul cald de vara ca un aer conditionat – in consecinta, curatarea sa antibacteriana devine o necesitate.

Dezinfectarea antibacteriana a sistemului de aer conditionat si avantajele acesteia

Nu exista nici o indoiala ca, datorita prezentei aerului racoritor in salonul automobilului, soferul si pasagerii se simt mai bine, mai ales daca sunt nevoiti sa petreaca mult timp in masina. Dar, vesnic de avea placerea de un microclimat confortabil nu se va primi. Mai devreme sau mai tarziu, dar neaparat o sa simtiti un miros neplacut dupa ce sistemul de racirea este pornit. Acesta este un semnal evident, ca este timpul sa faceti o dezinfectare antibacteriana a aerului conditionat al autovehiculul. In afara mirosului de mucegai, obisnuit subsolului, automobilul devine un factor de risc pentru molipsirea bolilor infectioase.

Situatia din ziua de azi cu pandemia dezlantuita, ne sugereaza sa avem mai multa grija de sanatatea noastra. Deci, serviciul de dezinfectare antibacteriana al aerului conditionat auto este foarte actual. Si un lucru important din toate celelalte, care are un efect pozitiv asupra starii generale a corpului, este aerul curat din salonul autocarului.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Dezinfectarea antibacteriană a aerului condiționat auto la CasaAuto

Notam, că dezinfectarea antibacteriană a aer condiționatului automobilului la cel mai bun preț, asigură curățarea condensatorului de microorganisme fără demontarea și dezasamblarea acestuia. Astfel, dezinfecția se efectuează în mod direct a aparatului aflându-se în stare de funcționare. În conductele de aer se introduce spuma sau spray dezinfectant pentru a curăța întregul sistem. Această opțiune se oferă la compania CasaAuto, angajați cărei mult timp și activ sunt implicați în acest tip de muncă. Deci, puteți fi siguri de un serviciu excelent. Vom efectua prelucrarea antibacteriană a aerului condiționat din mașină în conformitate cu toate standardele!

Intrebari frecvente

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon +37360244449 sau prin contactele listate pe site.

 

Pot imprumuta servicii de la tine?

arrow

Da, va puteti familiariza cu serviciile de cumparare pe credit.

 

Cat de important este acest serviciu?

arrow

Chiar daca nu folositi aer conditionat intr-o masina, atunci dupa o anumita perioada, in orice caz, va aparea un miros neplacut, care va strica impresia masinii. Procedura este foarte importanta pentru o sedere placuta in cabina si pentru uciderea intregii faune care s-a format in grilele dvs. de aer conditionat.

Cum sa preveniti contaminarea aparatului de aer conditionat?

arrow

Trebuie sa va asigurati ca praful nu intra in salon, pentru aceasta va trebui sa instalati un sistem de izolare fonica de inalta calitate, care sa nu permita trecerea excesului de praf prin gauri mici, de asemenea, nu uitati de curatarea uscata a Salonului.