Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea furtunului de frana auto in Chisinau

Furtunurile de frana sunt cel mai important element al intregului sistem de franare, despre care, din pacate, uitam de multe ori. Inlocuirea periodica a discurilor si a placutelor nu este suficienta pentru a asigura functionarea lina si sigura a franelor.

Importanta schimbarii furtunului de lichid de frana

Cand utilizati un cric, merita sa verificati din cand in cand starea tuturor furtunurilor de frana si sa le inlocuiti daca este necesar. Este mai bine sa nu amanati inlocuirea furtunului lichidului de frana.

Cand ar trebui sa o faci direct? Din pacate, nu exista un raspuns unic la aceasta intrebare. Cand momentul potrivit pentru a inlocui furtunurile de frana depinde cu adevarat de multi factori. Acestea includ, printre altele, materialul din care sunt realizate cablurile si intensitatea utilizarii vehiculului. In multe cazuri, cablurile isi pastreaza starea ideala timp de 10-15 ani, dar in cazul diverselor tipuri de accidente se pot deteriora dupa cativa ani.

Principiul aici este foarte simplu. Daca masina dvs. are mai mult de cativa ani, merita cel putin o data pe an (de exemplu, in timpul unei inspectii tehnice) sa verificati starea cablurilor - vizual. Desigur, ar trebui sa le acordati mai multa atentie de fiecare data cand schimbati placutele si discurile de frana sau placutele si tamburele de frana. La urma urmei, este foarte posibil sa fie timpul sa inlocuiti furtunul de frana - pretul este destul de acceptabil.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuire furtun de frana la CasaAuto

Majoritatea soferilor sunt obisnuiti sa nu acorde atentie defectiunilor minore ale sistemului de franare. Masina incetineste mai rau, pedala devine prea moale sau cand o apesi incep sa apara zgomote deranjante. In ceea ce priveste furtunurile, nu este atat de usor de observat simptomele alarmante. De obicei, stau stransi pana la capat, doar pentru a se desprinde brusc la franari puternice. Si atunci proprietarii de masini pun o intrebare rezonabila: cat costa schimbarea furtunului de frana?

Prin urmare, va recomandam sa verificati regulat starea acestora in acelasi mod in care verificati starea consumabilelor obisnuite de sistem. Ei bine, inlocuirea furtunului de frana fata la un pret avantajos este intotdeauna disponibila la CasaAuto.

Intrebari frecvente

Cat costa Inlocuirea furtunului de frana pe o masina?

arrow

Costul inlocuirii furtunului de frana depinde de modelul masinii, puteti afla costul exact consultand specialistii nostri.

Este posibil sa inlocuiti singur furtunul de frana?

arrow

Pentru o inlocuire de inalta calitate a furtunului de frana, este necesar un echipament specializat, din acest motiv, alte parti ale masinii pot fi deteriorate in timpul auto-inlocuirii.

Ce servicii de reparatii auto sunt efectuate in centrul dvs. de service auto?

arrow

In serviciul nostru auto, se efectueaza o multime de servicii suplimentare, pentru intretinerea si repararea masinilor, puteti vedea intreaga lista de servicii pe site - ul nostru web in sectiunea-reparatii auto

Cum sa va inscrieti pentru servicii de reparatii auto in Chisinau?

arrow

Pentru a va inscrie la serviciul auto, trebuie sa apelati numarul de telefon sau sa completati un formular special pe site.