Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reglarea franei de mana in Chisinau

Cablul franei de mana – este legatura dintre parghia de la frana din interiorul cabinei si sistemul de franare alocat pe rotile autovehiculului. Cablul franei de mana metalic cu timpul se smulge sau rugineste si se rupe. Iar in mod corect de a trage competentul cablului franei de mana poate doar profesionisti.

Reglarea franei de mana - este o procedura importanta

Pentru informarea dumneavoastra, frana de mana – este un mijloc suplimentar de protejare a automobilului, atunci cand parcati pe o suprafata inclinata. Va permite sa nu va bazati numai pe treapta de viteza din cutia de viteze, ceea ce poate sari si poate duce la o revenire a masinii.
Functia corespunzatoare este, de asemenea, necesara in parcare, atunci cand conduceti pe panta, pe o anumita suprafata a drumului. Siguranta soferului si a pasagerilor in timpul conducerii depinde de functionare corecta a acestei parti.
Notam ca, frana de stationare este responsabila pentru imobilitatea masinii, atunci cand este necesar. In timpul opririi autovehiculului cu ajutorul unei frana de mana, se blocheaza miscarea rotile relativ axei de deplasare. Stabilitatea masinii dvs. depinde de cat de bine functioneaza este acest element. Pret acordare reglaj frana de mana nu va lovi prea mult buzunarul soferului, dar va oferi o garantie suplimentara de siguranta atunci cand conduceti!

Trageti cablul de frana de mana la CasaAuto

Reglarea corecta a franei de mana este extrem de importanta pentru siguranta rutiera.
In automobilele moderne, frana principala nu necesita ajustari, care pot fi efectuate in conditii casnice. Cu toate acestea, este necesar sa se realizeze ajustarea normala a franei de mana grant – pretul va va surprinde placut.
Noi la CasaAuto, reglam frana de parcare la un pret normal. Acest proces nu dureaza mult timp si necesita cunoasterea structurii automobilului.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cat costa reglarea franei de mana pe o masina?

arrow

Costul reglarii franei de mana pentru fiecare masina si carcasa este diferit. Prin urmare, pentru a afla costul exact, trebuie sa ne contactati telefonic sau sa veniti la serviciul de diagnosticare.

Este posibil sa reglati singur frana de mana?

arrow

Pentru a regla frana de mana, aveti nevoie de echipamente si unelte speciale, fara de care puteti rupe frana de mana, puteti rupe cablul, precum si puteti face multe alte defectiuni.

De ce sa reglati frana de mana a masinii?

arrow

Reglarea franei de parcare este necesara pentru o blocare mai ferma a rotilor masinii.

Ce servicii de intretinere a masinilor sunt efectuate in serviciul dvs.?

arrow

In serviciul auto CasaAuto, se efectueaza o multime de lucrari de intretinere a masinilor, puteti vedea intreaga lista a lucrarilor efectuate pe site - ul web in sectiunea-reparatii auto.