Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea tamburului de frana auto

Franele cu tambur sunt considerate o relicva auto. Eficienta mai scazuta a muncii lor a dus la necesitatea inlocuirii tamburului de frana cu un disc.

Importanta inlocuirii unui tambur de frana

Totusi, ele pot fi gasite chiar si in masinile care se produc in prezent, desi, mai degraba, doar la modelele urbane usoare si doar pe puntile din spate. Ele sunt cu siguranta mai durabile decat omologii lor cu disc, mult mai ieftin de rulat si functioneaza excelent ca element de stabilizare a masinii.

Inlocuirea tamburului de frana cu discuri este o operatiune complexa care necesita instrumente si cunostinte in proiectarea si functionarea franelor cu tambur. Acestea trebuie schimbate atunci cand grosimea suprafetei de lucru scade sub o anumita valoare in relief pe fiecare tambur. De asemenea, tamburele se pot coroda sau pot fi deteriorate din cauza inlocuirii premature a placutelor de frana. In plus, costul inlocuirii tamburelor de frana nu va speria pe nimeni, deoarece este bland.

Inlocuiti tamburul de frana la CasaAuto!

inlocuirea tamburilor de frana cu discuri este o sarcina dificil fara echipamente profesionale. Durata de viata a acestor piese depinde in mare masura de stilul de conducere al soferului. Dar putem spune ca un set de tobe este suficient pentru a conduce aproximativ 100-150 de mii de km. Prin urmare, merita sa alegeti un produs de calitate pentru a nu fi nevoit sa repetati prea des operatiunea dificila de inlocuire a tamburelor de frana – desi pretul la CasaAuto este destul de adecvat!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cat costa inlocuirea tamburului de frana?

arrow

Costul inlocuirii tamburului de frana depinde de modelul masinii.

Cat dureaza inlocuirea tamburului de frana?

arrow

Timpul de inlocuire a tamburului de frana depinde de modelul masinii si de anul eliberarii acesteia.

Semne ale unui tambur de frana defect?

arrow

Exista multe semne ale unui tambur defect, distanta de franare creste, raspunsul franei scade si multe altele. Pentru un diagnostic precis, trebuie sa contactati Centrul de service CasaAuto.

Ce metode de plata sunt acceptate in serviciul dvs.?

arrow

Orice metode de plata sunt acceptate in serviciul nostru, puteti plati pentru servicii si bunuri atat in numerar, cat si prin mijloace fara numerar.