Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Șlefuirea discurilor de frână auto

Discurile de frână fac parte din sistemul de rulare, consumabile. Această parte este supusă unei uzuri mai mari, deoarece participă la frânarea mașinii, astfel încât înlocuirea discurilor de frână este o chestiune de timp. Discul de frână are o mare rezistență la căldură și rezistență, deoarece în timpul frânării se formează o forță de frecare între plăcuțe și discul de frână în timpul căreia se eliberează o cantitate mare de căldură. Următoarele probleme pot servi drept semne de defecțiune a discurilor de frână: o distanță lungă de frânare, o bătaie a volanului, un scârțâit sau un fluier în timpul frânării.

Când este necesar să efectuați filetarea discului? 

Înlocuirea discurilor de frână este o soluție la problema cauzată de acestea, cu toate acestea, înlocuirea nu este întotdeauna necesară. Exemple de când este necesară o înlocuire completă sunt supraîncălzirea severă a discului, crăparea discului. Cele mai multe probleme pot fi rezolvate prin filetarea discului de frână. Filetarea discului de frână pe mașină este un proces simplu de filetare a discului, care permite discului să revină la proprietățile sale originale prin măcinarea stratului superior. Este posibil ca această procedură să nu fie potrivită pentru fiecare disc, deoarece fiecare disc de frână are propria grosime. În CasaAuto, puteți fi supus diagnosticării sau consultării pe filetarea discului în Chișinău. Echipamentele profesionale și personalul calificat vor ajuta la determinarea stării discurilor de frână și a soluției ulterioare cauzate de defecțiunea acestora la prețuri accesibile.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Când pot face cu o simplă filetare a discului?

arrow

Vom putea răspunde la această întrebare mai precis atunci când diagnosticăm sistemul de frânare. De asemenea, un factor important este grosimea din fabrică a discurilor, deoarece nu toate discurile sunt potrivite pentru acest serviciu