Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea garniturilor servofrânei cu vid în Chișinău

Vacuum brake booster este o unitate de sistem de frânare care reduce eforturile șoferului de a opri vehiculul. Etanșeitatea este importantă în funcționarea unui amplificator de vid, deoarece se bazează pe diferențe de presiune, iar dacă etanșeitatea este ruptă, atunci lucrarea va fi efectuată mai rău. Sigiliile permit asigurarea etanșeității. Garniturile de ulei sunt un material consumabil al mașinii, ceea ce înseamnă că atunci când garnitura de ulei este uzată, aceasta poate fi ușor înlocuită.

Când trebuie să înlocuiesc garniturile de ulei?

Dacă este detectată o deteriorare a funcționării amplificatorului de vid, nu trebuie să vă panicați imediat și să vă gândiți la înlocuirea sau repararea întregii piese. Este necesar să se determine cauza defecțiunii. Cea mai frecventă cauză este garniturile de ulei uzate. Proprietarii de mașini uită de ele, în urma cărora întregul mecanism de funcționare al amplificatorului de vid suferă. În ciuda duratei de viață specificate de producător a piesei, există factori externi, cum ar fi clima. Iarna, proprietățile cauciucului scad și începe să se prăbușească, motiv pentru care piesa eșuează mai repede. Dacă este necesar să înlocuiți garniturile de ulei, este necesar să vă amintiți faptul important că designul diferitelor mașini este diferit, ceea ce înseamnă că nu orice garnitură de ulei vă va potrivi. De asemenea, este necesar să alegeți o piesă originală și de înaltă calitate, deoarece replicile se uzează rapid și problemele de frână vor reveni din nou. Pentru a rezolva toate aceste probleme, Serviciul CasaAuto vă oferă ajutorul. Disponibilitatea unui sortiment vast de piese originale, experiența angajaților noștri și calitatea instalațiilor vă vor permite să asigurați funcționalitatea vehiculului dvs. pentru o perioadă lungă de timp.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des este necesar să înlocuiți garniturile amplificatorului de frână cu vid?

arrow

Vă recomandăm înlocuirea sigiliilor în timpul înlocuirii tuturor sigiliilor și sigiliilor, astfel încât va fi mai convenabil să monitorizați starea tuturor elementelor de etanșare, deoarece durata lor de viață este similară