Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Lubrifierea etrierelor de frână

Sistemul de frânare este o parte importantă a mașinii, deoarece vă permite să controlați viteza vehiculului. Sistemul este format din mai multe părți, dar etrierul este unul important. Rolul etrierului este de a apăsa plăcuțele de frână pe disc atunci când pedala de frână este apăsată. Pentru funcționarea corectă a etrierului, este necesar să lubrifiați degetele de ghidare ale etrierului. Degetele de ghidare ale etrierului sunt un cilindru gol în interior și lubrifiat în exterior. Potrivit acestora, în timp ce apăsați pedala de frână, etrierul se mișcă și fixează plăcuțele roților.

De ce este necesar să lubrifiați etrierele? 

La fel ca majoritatea pieselor auto, etrierul are nevoie și de lubrifiere în timpul funcționării sale. Procesul de lubrifiere a etrierelor este lubrifierea degetelor de ghidare. Acest lucru este necesar pentru funcționarea corectă a etrierelor, deoarece la uscare sau lubrifiere de calitate slabă, funcționarea etrierului este întreruptă. Motivul pentru aceasta poate fi mulți factori, cum ar fi modul de funcționare, calitatea lubrifierii, durata de viață. Semnele unei încălcări a etrierului pot fi: scârțâitul plăcuțelor în timpul frânării, moliciunea pedalei de frână, uzura neuniformă a plăcuțelor. Lubrifierea etrierelor de frână este o chestiune simplă, cu toate acestea, cu lubrifierea sau curățarea incorectă a degetelor de ghidare, durata de viață a etrierului de frână poate fi scurtată. În acest caz, CasaAuto vă oferă servicii de curățare și lubrifiere a etrierului de frână. Lubrifierea și echipamentele de înaltă calitate, personalul experimentat, prețurile accesibile vă vor ajuta mașina să vă asigure o călătorie sigură și confortabilă.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des trebuie lubrifiate etrierele?

arrow

Etrierele trebuie lubrifiate la fiecare doi ani, dar merită să verificați starea lubrifiantului de fiecare dată când lucrați cu sistemul de frânare