Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea servofrânei cu vid auto

Este necesar un amplificator de vid, astfel încât șoferul să depună mai puțin efort în conducerea mașinii. Amplificatorul este utilizat în două sisteme de vehicule: frânare și ambreiaj. Apăsarea și menținerea pedalei de frână crește presiunea în sistemul de frânare. În ambreiaj, un rapel de vid se găsește în transportul de marfă și nu diferă de principiul de funcționare al unui rapel de frână cu vid. Amplificatoarele de vid sunt împărțite în două tipuri: cu o singură cameră și cu două camere. Datorită principiului simplu de funcționare, amplificatorul de vid este rareori cauza unei probleme a sistemului de frânare, principalele defecțiuni ale amplificatorului pot fi pierderea etanșeității camerelor, deteriorarea diafragmei și deteriorarea mecanică.

Când este necesar să înlocuiți amplificatorul de vid?

Semne că amplificatorul de vid are următoarele probleme: pedala de frână funcționează mai rău în condițiile aceleiași forțe de presare, bătând în timpul frânării active, funcționarea motorului se înrăutățește. Cu toate acestea, defecțiunea nu afectează în niciun fel funcționarea sistemului de frânare, trebuie reparată. Înlocuirea independentă a amplificatorului de vid este dificilă. Amplificatorul de vid este conectat direct și amplasat în cilindrul principal de frână. CasaAuto vă va ajuta să rezolvați problemele legate de mașină. Echipamente profesionale, personal calificat, experiență vastă de lucru, prețuri accesibile. Toți acești factori ajută CasaAuto să fie unul dintre cele mai bune servicii auto în ceea ce privește calitatea și viteza muncii efectuate.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este posibil să conduceți cu un rapel de frână cu vid rupt?

arrow

Da, În plus, este posibil ca unii proprietari de mașini să nu ghicească nici măcar despre defecțiunea amplificatorului de vid, simțind doar un ușor disconfort în timp ce apăsați pedala de frână.