Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea motorului ABS auto

Sistemul ABS sau antiblocare este un sistem conceput pentru a îmbunătăți manevrabilitatea mașinii în timpul frânării de urgență, împiedicând blocarea roților. Când au apărut primele mașini, au existat multe cerințe pentru șoferi de a gestiona și controla vehiculul, dar cerințele sunt în scădere și sisteme precum ABS vin în ajutorul șoferilor neexperimentați. Principiul de funcționare al sistemului este clar din nume, sistemul nu permite roților să se blocheze complet și, dacă este necesar, să scadă presiunea din conducta de frână. Unii ar putea crede că acest lucru vă permite să reduceți distanța de frânare, dar nu este cazul, vă permite să controlați mișcarea mașinii în timpul unei blocări de urgență, deoarece dacă roțile sunt blocate, atunci rotirea volanului nu va schimba direcția vehiculului în niciun fel. Dispozitivul sistemului ABS implică senzori de viteză a roților, o unitate de control și o unitate hidraulică. Unitatea hidraulică efectuează toate lucrările mecanice ale sistemului și permite ECU să controleze rotația roților. Motorul ABS este o parte a unității hidraulice ABS, care este necesară pentru funcționarea presiunii de întoarcere a pompei în conducta de frână. 

Unde pot rezolva problema înlocuirii motorului ABS?

Funcționarea ABS defectuoasă se observă imediat, deoarece șoferul simte că reculul de pe pedala de frână s-a oprit în timpul frânării bruște, dar ce se întâmplă dacă motorul ABS eșuează. Un proprietar de mașină cu experiență nu va observa nimic, dar funcționarea întregului sistem de frânare va fi întreruptă. După funcționarea sistemului ABS, este necesar să readuceți presiunea conductei de frână la normal pentru următoarea frânare. Dacă acest proces este omis, atunci devine nesigur să utilizați acest vehicul și apoi este necesar să înlocuiți motorul ABS. Semnele de funcționare defectuoasă a motorului ABS sunt o pedală de frână care nu răspunde după frânarea bruscă, lumina ABS de pe panou este aprinsă, frânele sunt blocate. Serviciul auto CasaAuto vă va ajuta să rezolvați această problemă. Personalul experimentat și echipamentele profesionale vă vor ajuta să găsiți și să remediați toate problemele cauzate de motorul ABS, precum și să înlocuiți piesa defectă. CasaAuto este un serviciu care vă poate ajuta să obțineți o călătorie confortabilă și sigură.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este periculos să conduci cu un bec ABS aprins?

arrow

Totul depinde de tipul de problemă: becul ar putea arde pur și simplu și acest lucru nu implică niciun pericol, totuși, dacă chiar și după înlocuirea becului este aprins, atunci nu ar trebui să vă opriți brusc. Merită să mergeți la cea mai apropiată stație de service pentru a determina cauza erorii