Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea sezoniera a anvelopelor in Moldova

Schimbarea sezoniera a anvelopelor - sarcina numarul 1, care trebuie finalizata de toti soferii inainte de aparitia inghetului. Gheata poate afecta aderenta in zona de contact cu drumul. Acest lucru poate duce la o conducere dificila daca schimb cauciucuri de vara pe cei de iarna nu a fost facut la timp si sunt utilizate anvelope de vara.

Schimbarea anvelopelor este obligatorie la fel si inainte de aparitia caldurii. Cauciucul conceput pentru sezonul rece este moale. Astfel, odata cu cresterea temperaturii, proprietatile sale operationale se deterioreaza semnificativ.

Serviciu de calitate

Schimbarea anvelopelor in Moldova este o procedura care ar trebui incredintata profesionistilor domeniului. Schimband anvelopele la timp, eliminati riscul de a intra intr-un accident. Acest serviciu devine foarte popular de doua ori pe an. Atunci incepe buzz-ul mare.

Comandati schimbarea sezoniera a anvelopelor la centrul auto specializat CasaAuto! Mesterii nostri sunt pregatiti sa va rezolve problemele asociate cu deservirea prietenului dvs. cu patru roti. De asemenea, oferim serviciu de schimb de anvelope sezoniere in Chisinau si Moldova la fata locului. Specialistii se disting prin mobilitatea lor in schimbare cauciucuri la domiciliu. Sunt gata sa vina acasa la dvs. cu instrumentele necesare, la birou etc. Nu este nevoie sa stati la coada - mesterii vor ajunge in timpul convenit.

In service auto de schimb anvelope in Chisinau, noi efectuam lucrarile necesare rapid si de calitate inalta, nu depinde este schimb anvelope de iarna sau schimb anvelope de vara, pret nu se schimba.  Angajatii au cel mai inalt nivel de calificare. Lucram non-stop - trebuie doar sa vizitati online magazin de cauciucuri in Moldova Casaauto.md, si sa comandati serviciul "Schimbarea sezoniera".

Pretul pentru schimbare anvelope include:

Scoaterea rotilor

Demontarea anvelopelor

Verificarea geometriei discului

Sortarea anvelopelor

Echilibrarea, instalarea greutatilor

Ungerea suruburilor cu grasime de grafit (opțional)

Instalarea rotilor pe masina

Intrebari frecvente

Cum se comanda serviciul?

arrow

Va puteti inscrie pentru vulcanizare mobila apeland numarul de telefon de pe site-ul nostru sau completand cererea, specialistii nostri va vor contacta imediat.

Cat timp dureaza schimbarea a 4 anvelope?

arrow

Timpul pentru inlocuirea unui set de anvelope fara jante dureaza 30-35 de minute. La inlocuirea cauciucului, Echilibrarea rotilor este gratuit!

Costul vulcanizarii mobile

    Minivan, Crossover, Minibus (4 roti)      Masini (4 roti) 
    R 12-15                                                                      320 lei      R 12-15                                                                      320 lei  
    R 16340 lei    R 16340 lei
    R 17370 lei    R 17370 lei
    R 18420 lei    R 18420 lei
    R 19480 lei    R 19480 lei
    R 20550 lei    R 20550 lei