Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Schimbarea sezoniera a anvelopelor in Moldova

Schimbarea sezoniera a anvelopelor - sarcina numarul 1, care trebuie finalizata de toti soferii inainte de aparitia inghetului. Gheata poate afecta aderenta in zona de contact cu drumul. Acest lucru poate duce la o conducere dificila daca schimb cauciucuri de vara pe cei de iarna nu a fost facut la timp si sunt utilizate anvelope de vara.

Schimbarea anvelopelor este obligatorie la fel si inainte de aparitia caldurii. Cauciucul conceput pentru sezonul rece este moale. Astfel, odata cu cresterea temperaturii, proprietatile sale operationale se deterioreaza semnificativ.

Serviciu de calitate

Schimbarea anvelopelor in Moldova este o procedura care ar trebui incredintata profesionistilor domeniului. Schimband anvelopele la timp, eliminati riscul de a intra intr-un accident. Acest serviciu devine foarte popular de doua ori pe an. Atunci incepe buzz-ul mare.

Comandati schimbarea sezoniera a anvelopelor la centrul auto specializat CasaAuto! Mesterii nostri sunt pregatiti sa va rezolve problemele asociate cu deservirea prietenului dvs. cu patru roti. De asemenea, oferim serviciu de schimb de anvelope sezoniere in Chisinau si Moldova la fata locului. Specialistii se disting prin mobilitatea lor in schimbare cauciucuri la domiciliu. Sunt gata sa vina acasa la dvs. cu instrumentele necesare, la birou etc. Nu este nevoie sa stati la coada - mesterii vor ajunge in timpul convenit.

In service auto de schimb anvelope in Chisinau, noi efectuam lucrarile necesare rapid si de calitate inalta, nu depinde este schimb anvelope de iarna sau schimb anvelope de vara, pret nu se schimba.  Angajatii au cel mai inalt nivel de calificare. Lucram non-stop - trebuie doar sa vizitati online magazin de cauciucuri in Moldova Casaauto.md, si sa comandati serviciul "Schimbarea sezoniera".

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Pretul pentru schimbare anvelope include:

Scoaterea rotilor

Demontarea anvelopelor

Verificarea geometriei discului

Sortarea anvelopelor

Echilibrarea, instalarea greutatilor

Ungerea suruburilor cu grasime de grafit (opțional)

Instalarea rotilor pe masina

Часто задаваемые вопросы
Как можно заказать услугу? arrow
Записаться вы можете по телефону который указан на нашем сайте или заполните специальную форуму, наши специалисты моментально свяжутся с вами.

Costul vulcanizarii mobile

Minivan, Crossover, Minibus (4 roti)

R 12-15

R 16

R 17

R 18

R 19

R 20

 

320 lei

340 lei

370 lei

420 lei

480 lei

550 lei

     Masini (4 roti)

     R 12-15                                                           

     R 16

     R 17

     R 18

     R 19

     R 20

 

320 lei

340 lei

370 lei

420 lei

480 lei

550 lei

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)
Intra in cont
Email*
Parola*
Tine-ma minte