Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea plăcuțelor de frână de parcare

Frâna manuală sau de parcare este un mecanism separat al sistemului de frânare care diferă în funcționarea mecanică a frânei, nu cea hidraulică. Scopul principal al utilizării frânei de mână este de a preveni mișcarea accidentală a mașinii. Când parcați pe o pantă sau când începeți o ascensiune. Dar nu va funcționa să folosiți o frână de mână în locul celei obișnuite, deoarece distanța de frânare de la utilizarea acestei metode este mult mai mare decât cu cea hidraulică.

Când trebuie să înlocuiesc plăcuțele frânei de mână

În ciuda focalizării sale înguste, frâna de mână se poate uza, ceea ce duce la consecințe grave. Mașina se poate rostogoli pe o pantă sau nu se află într-o stare statică cu frâna de mână. Motivele pentru aceasta ar putea fi mulți factori, cel mai frecvent este uzura plăcuțelor frânei de mână. Indiferent de faptul că principiile de frânare ale frânelor hidraulice și mecanice sunt similare, nu va funcționa utilizarea acelorași plăcuțe. De asemenea, cauzele uzurii rapide pot fi funcționarea necorespunzătoare a frânei de mână. Pârghia nu este complet ridicată, călărind cu frâna de mână ridicată, setând frâna de mână iarna, toți acești factori uzează frâna de mână mai repede. Cu aceste probleme, puteți contacta Serviciul CasaAuto. Experiența bogată de lucru, echipamentele calificate și prețurile accesibile vor ajuta la eliminarea inconvenientelor cauzate de o defecțiune și la eliminarea consecințelor acesteia.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce ar trebui să aleg service-ul auto?

arrow

Serviciul nostru auto se distinge prin experiență vastă, profesioniști calificați și echipamente speciale. Toți acești factori disting serviciul CasaAuto