Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Curățarea si spălarea radiatorului aparatului de aer condiționat auto

 

Radiatorul este una dintre componentele sistemului de răcire care eliberează toată căldura din mașină în atmosferă. Acest lucru este necesar pentru răcirea agentului frigorific, care elimină căldura din componentele mașinii. Funcționarea motorului și a tuturor sistemelor depinde de modul în care radiatorul funcționează corect, deoarece temperatura ridicată poate duce la deformări și, în consecință, la defectarea mașinii. Radiatorul este utilizat nu numai pentru răcirea componentelor mașinii, ci și pentru răcirea freonului, care este utilizat și în aparatele de aer condiționat auto, ceea ce afectează în mod direct confortul din mașină.

De ce este necesar să curățați radiatorul? 

În sezonul cald, când folosim cel mai adesea aer condiționat, radiatorul are cele mai mari sarcini și este necesar să se asigure corectitudinea și corectitudinea funcționării sale. Din păcate, în sezonul cald, radiatorul se înfundă, ceea ce îi perturbă funcționarea. Fagurii radiatorului sunt adesea înfundați cu praf rutier, insecte, murdărie etc. toate acestea afectează semnificativ funcționarea radiatorului și a sistemelor de răcire, care este plină de supraîncălzirea mașinii.  Pentru a evita înfundarea, este necesar să curățați radiatorul aparatului de aer condiționat. Este mai bine să încredințați o astfel de muncă profesioniștilor din serviciul auto CasaAuto. Echipamentele profesionale și experiența angajaților vor putea efectua curățarea și spălarea de înaltă calitate a radiatorului aparatului de aer condiționat, iar prețul și calitatea muncii vor lăsa o impresie plăcută de utilizare a serviciilor serviciului. CasaAuto este un serviciu care vă poate ajuta să rezolvați problemele mașinii dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des trebuie curățat radiatorul?

arrow

Curățarea radiatorului se recomandă să fie efectuată împreună cu curățarea aparatului de aer condiționat, aproximativ o dată pe lună