Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea controlului climatizării auto

Climatizarea este un sistem care vă permite nu numai să controlați temperatura din cabină, ci și să îndepărtați gheața, înghețul și condensul de pe geamurile mașinii. Controlul climatizării combină funcționarea unui aparat de aer condiționat, ventilator și încălzitor, iar o unitate de control Electronică controlează întregul sistem. Controlul climatizării poate funcționa în două moduri: automat și manual. În timpul modului automat, sistemul însuși atribuie temperatură și umiditate. Modul Manual este configurat de utilizator și este acceptat până la modificarea setărilor. 

Consecințele funcționării defectuoase a controlului climatizării

Încălcarea controlului climatizării afectează confortul utilizării vehiculului. Temperatura se poate schimba constant, apariția condensului pe ochelari. Toate acestea sunt o consecință a funcționării incorecte a climatizării și nu este recomandat să o reparați singur, deoarece acest lucru necesită un echipament specializat și profesional, pe care nu îl au multe servicii auto. Dar pentru a rezolva această problemă, puteți contacta Serviciul CasaAuto. Prezența specialiștilor cu o vastă experiență de lucru și experiență în repararea controlului climatizării, echipamentele profesionale disting calitatea serviciului de concurenți și afectează, de asemenea, nivelul ridicat al serviciului de servicii. CasaAuto este partenerul dvs. de încredere în rezolvarea problemelor legate de mașină.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este posibil să folosiți controlul climatizării iarna?

arrow

Trebuie să utilizați controlul climatizării, precum și vara, deoarece nu trebuie să vă faceți griji că aparatul de aer condiționat va funcționa în sezonul rece. Controlul climatizării asigură o temperatură constantă în cabină, confortabilă pentru pasageri, indiferent de perioada anului.