Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea tuburilor de conditioner auto

Aerul conditionat deja ceva timp nu este considerat ceva extraordinar si cu siguranta nu este un obiect de lux. Astazi, cu aceasta unitate este echipata majoritatea modelelor auto moderne.

Inlocuirea tuburilor sistemului de aer conditionat auto: importanta

Aerul conditionat auto nu afecteaza in mod direct parametrii tehnici ai masinii. Dar datorita lui, conducerea a devenit mai confortabila decat in trecut. Deoarece, se creeaza temperatura optima pentru corpul uman in salonul automobilului.

In general, inlocuirea tuburilor de aer conditionat poate fi necesara atunci cand apare o problema. Este nevoie de eliminarea acestei de catre specialisti. Datorita acestei proceduri, veti putea face parte de economii a banilor dvs. destinati reparatii aparatului aer conditionat auto. In acelasi timp, calitatea componentelor va ramane neschimbata. Pentru informatia dvs., de asemenea, este posibil sa schimbati contorul din spate al acestei unitati.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuirea tuburilor sistemului de aer conditionat auto la CasaAuto

Puteti oare fi siguri ca ati luat decizia corecta de a inlocui tuburile? Acest lucru il puteti afla cu siguranta dupa ce v-ati adresat la compania CasaAuto. Suntem intotdeauna gata sa diagnosticam sistemul de aer conditionat pentru a oferi clientilor nostri cele mai simple si dovedite recomandari cu privire la modul de restabilire completa a functionarii acestuia.

Experienta bogata la nivel practic ne permite sa inlocuim tuburile sistemului de aer conditionat auto cat mai posibil eficient si pentru o suma rezonabila.

Intrebari frecvente

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon +37360244449 sau prin contactele listate pe site.

 

Pot imprumuta servicii de la tine?

arrow

Da, va puteti familiariza cu serviciile de cumparare pe credit.

 

Care este avantajul tuburilor de cauciuc?

arrow

Aceasta metoda este relevanta din mai multe motive, furtunul este mai ieftin decat tubul original, furtunul nu este supus ruginii si va dura mult mai mult, o bucata de furtun in caz de deformare este mai usor de taiat decat de demontat complet.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru orice masina, pentru toate anotimpurile. Recomandari pentru cei care isi iubesc masina, in serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a putea diagnostica toate dispozitivele si mecanismele. De asemenea, angajam Maestri clasificati dupa aspectul masinii.