Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificarea presiunii freonului în aparatul de aer condiționat al mașinii

Pentru funcționarea corectă a aparatului de aer condiționat în mașină, este necesar un agent frigorific. Un agent frigorific este o substanță care are o serie de caracteristici fizice care îi permit să transporte căldura de la un sistem la altul. De exemplu, pentru a transporta căldura din interiorul mașinii în mediul extern. Astfel, interiorul este răcit. Freonul acționează ca acest agent frigorific. Freonul este un gaz care răcește aerul datorită compresiilor și expansiunilor ciclice. Freonul se caracterizează prin inerție, rezistență la explozie, presiune scăzută pentru condensare și temperatură scăzută de evaporare.

Când este necesar să verificați presiunea freonului?

Funcționarea corectă și corectă a aparatului de aer condiționat depinde de cantitatea și presiunea freonului. Este necesar să se monitorizeze acest lucru, deoarece atunci când presiunea aparatului de aer condiționat este prea mare sau scăzută, sistemul de răcire este întrerupt, aparatul de aer condiționat nu face față sarcinii sale la vechile sale "revoluții". În dorința de a atinge temperatura necesară, creștem sarcina pe aparatul de aer condiționat, ceea ce are un efect negativ asupra întregii funcționări a sistemului. Toate acestea pot duce la scurgeri de freon și este imposibil să porniți aparatul de aer condiționat fără freon. Pornirea sistemului fără freon poate duce la supraîncălzire și poate provoca deteriorarea compresorului, a cărui reparație poate fi foarte costisitoare. Este necesar să controlați presiunea și cantitatea de freon din mașină. Serviciul auto CasaAuto vă va ajuta în acest sens. Disponibilitatea echipamentelor profesionale și experiența angajaților noștri vor putea determina nivelul exact al freonului și îl vor înlocui, dacă este necesar. Rezolvarea problemelor mașinii dvs. ar trebui încredințată profesioniștilor din serviciul auto CasaAuto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este posibil să se determine independent presiunea freonului?

arrow

Da, dar este necesar să avem anumite instrumente și cunoștințe, așa că ar fi mai bine să încredințăm această lucrare stăpânilor noștri.