Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea cuplajului electromagnetic al aparatului de aer condiționat

Cuplarea electromagnetică a aparatului de aer condiționat este una dintre unitățile aparatului de aer condiționat, care este responsabilă pentru funcționarea compresorului. Principiul de funcționare este destul de simplu: cuplajul conectează arborele aparatului de aer condiționat și motorul, atunci când electricitatea este aplicată cuplajului, arborele începe să se rotească și compresorul aparatului de aer condiționat pornește. Cu toate acestea, această parte este cea mai vulnerabilă și poate eșua adesea.

Motivele eșecului cuplajului electromagnetic?

Aparatul de aer condiționat al mașinii este un sistem complex format din mai multe componente diferite și atunci când unul eșuează, funcționarea întregului mecanism de răcire este întreruptă. În mașinile moderne, se folosește un ambreiaj electromagnetic, dar un ambreiaj compresor elastic sau de rupere nu este neobișnuit. Diferența este că cel electromagnetic pornește și oprește compresorul atunci când este furnizată energie electrică, iar cel perturbator conectează întotdeauna compresorul și arborele. Conectarea arborelui cu scripetele are loc printr-o placă de rupere, care este un fel de siguranță. Dacă există o presiune excesivă în sistemul de răcire sau în blocarea compresorului, rotația se oprește și cuplajul trebuie înlocuit. Dar de multe ori cuplajul electromagnetic al compresorului se descompune, motivul pentru aceasta este supraîncălzirea. Supraîncălzirea are multe cauze diferite, de exemplu, presiunea crescută, scripetele instalate incorect, înclinarea compresorului. Dacă cuplajul compresorului eșuează, merită să contactați serviciul, deoarece este necesar să diagnosticați și să determinați cauza defecțiunii piesei. În această privință, serviciul CasaAuto vă oferă serviciile sale. În serviciul nostru auto, acestea vă vor ajuta să determinați cauza defectării piesei, să înlocuiți ambreiajul electromagnetic al compresorului, precum și să înlocuiți ambreiajul elastic. CasaAuto este un serviciu care vă poate ajuta să rezolvați problemele mașinii dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Când pot comanda servicii de la tine?

arrow

Puteți comanda serviciile noastre prin numărul de telefon sau prin formularul de pe site, programul de lucru este indicat și pe site