Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuire compresor aer conditionat pentru auto

In zilele noastre, este imposibil sa ne imaginam conducerea unui automobil fara aer conditionat. Este la fel de important ca si alte elemente ale echipamentului vehiculului. Mai ales in zilele de arsita, cand sarcina de a asigura confortul soferului si pasagerilor cade pe sistemul de climatizare auto. Ca urmare, inlocuirea compresorului de aer conditionat auto poate sa apara in lista dvs. de necesitati chiar azi.

Inlocuirea compresorului de aer conditionat in Moldova

Cel mai des, soferii isi amintesc de acest aparat atunci cand timpul devine cald. Amanarea serviciului pana la ultimul moment creste probabilitatea unor defectiuni majore. Mai bine nu neglijati cu repararea compresorului de aer conditionat in Moldova, atunci cand este nevoie.

Cele mai frecvente probleme cu sistemul de aer conditionat si ventilatie – sunt deteriorarea compresorului, ventilatorului sau mucegaiului din evaporator (acest lucru devine evident de clar dupa mirosul neplacut care vine de la gurile de aerisire atunci cand sistemul de aer conditionat este pornit). Ca urmare, merita sa aveti grija de curatenia dispozitivelor tehnice ale sistemului, ceea ce va preveni defectarea acestora si va elimina pericolul pentru sanatatea soferului si a pasagerilor. Oferim inlocuirea compresorului de aer conditionat auto la un pret adecvat.

Repararea compresorului de aer conditionat la CasaAuto

Din pacate, multi proprietari auto uita de necesitatea de a verifica in mod regulat starea sistemului de aer conditionat mentionat mai sus. In mod similar, rar isi amintesc de inlocuirea periodica a compresorului de aer conditionat auto, recomandata de multi producatori. Potrivit mai multor experti, acest lucru ar trebui sa fie efectuat o data la 2 ani si de fiecare data intr-o situatie cand sistemul este expus.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

La CasaAuto deseori se adreseaza pentru a comanda repararea unui compresor de aer conditionat in orasul Chisinau. Alaturati-va!

Intrebari frecvente

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon +37360244449 sau prin contactele listate pe site.

 

Pot imprumuta servicii de la tine?

arrow

Da, va puteti familiariza cu serviciile de cumparare pe credit.

 

Cum functioneaza compresorul in masina?

arrow

Compresorul este alimentat de un motor de masina prin curele in forma de V de diferite modele. Diferite modele functioneaza diferit, pot comprima sau muta agentul frigorific in sistem.

Ce alte servicii de aer conditionat aveti?

arrow

De asemenea, efectuam tratament antibacterian al aparatului de aer conditionat pentru un miros mai bun si mai sigur in masina, schimbam si compresorul aparatului de aer conditionat. De asemenea, aici puteti umple aparatul de aer conditionat.