Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea supapei de comandă a compresorului de aer condiționat

Designul aparatului de aer condiționat este complex și se îmbunătățește în fiecare an. Primele aparate de aer condiționat au funcționat direct de la motor. Când motorul a fost pornit, a fost pornit și ambreiajul compresorului, ceea ce a dus la comprimarea freonului și la lucrări ulterioare, dar acest principiu de funcționare are două dezavantaje semnificative. În primul rând, un astfel de sistem a consumat o cantitate imensă de resurse ale motorului, în urma căreia puterea motoarelor slabe a scăzut. În al doilea rând, funcționarea compresorului depindea de puterea motorului, dacă mașina funcționa la viteze mici, atunci aparatul de aer condiționat nu putea face față răcirii și, dimpotrivă, la viteze mari, se răcea prea mult. Supapa de control, care a reglat presiunea din compresor, A ajutat la rezolvarea acestei probleme. 

Soiuri și motive pentru înlocuirea supapei de control

Există două tipuri de supape de control, mecanice și electrice. Ele diferă doar prin principiul funcționării, dar nu și prin scop. Cu toate acestea, supapa de control electrică este mai avansată, deoarece oferă o temperatură mai potrivită în cabină, control flexibil al compresorului și reduce sarcina motorului. Ca orice parte a mașinii, acestea sunt predispuse la defecțiuni sau uzură rapidă. Cauzele uzurii premature pot fi: uzura inelelor O, scurtcircuitul, înfundarea supapei cu murdărie. Este destul de dificil să nu observați defecțiunea supapei, deoarece dacă supapa funcționează defectuos, este posibil ca sistemul să nu pornească deloc, care este plin de o temperatură ridicată în cabină într-o zi sufocantă. De asemenea, consecința unei defecțiuni a supapei poate fi: o scădere a temperaturii la turații mari ale motorului, nu suflă aer foarte rece la o întârziere scăzută de răcire. Serviciul auto CasaAuto vă va ajuta să rezolvați aceste probleme. Centrul de service vă va ajuta să înlocuiți supapa de control atât a tipurilor mecanice, cât și a celor electrice. De asemenea, veți fi diagnosticat cu sistemul pentru a determina cauza defecțiunii. Toate acestea vor ajuta serviciul să lase o impresie plăcută după munca sa.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Trebuie să folosesc aer condiționat iarna?

arrow

Experții recomandă ca, pentru a lubrifia piesele și a menține resursele aparatului de aer condiționat, este necesar să porniți aparatul de aer condiționat timp de 10 minute o dată pe săptămână, inclusiv perioada de iarnă