Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Curatarea aerului conditionat auto

Aerul condiționat vă permite să asigurați o utilizare confortabilă a mașinii în sezonul cald. Este greu de imaginat o mașină care ar fi lipsită de această funcție. Sistemul de răcire a intrat în viața noastră de zi cu zi, în urma căruia am început să-l folosim des, dar rareori cineva se gândește să aibă grijă de el. Aerul condiționat este unul dintre sistemele care trebuie monitorizate cu atenție, deoarece chiar și cea mai mică defecțiune poate duce la întreruperea întregului sistem de răcire al interiorului mașinii. 

Este necesar să curățați aparatul de aer condiționat? 

Murdăria este cauza multor defecțiuni și defecțiuni ale multor sisteme auto, aparatul de aer condiționat nu face excepție. Este necesar să se asigure curățenia sistemului, deoarece murdăria poate rupe etanșeitatea furtunurilor, ceea ce va duce la scurgerea agentului frigorific. Dacă murdăria intră în sistem, pot apărea conexiuni grele care distrug componentele din interior. Este necesar să efectuați întreținerea aparatului de aer condiționat o dată pe an dacă mașina este mai veche de șase ani. O astfel de sarcină nu trebuie efectuată independent. Desigur, puteți efectua o curățare externă a aparatului de aer condiționat, dar acest lucru va da doar un efect temporar. Veți putea efectua o întreținere mai aprofundată și de înaltă calitate a aparatului de aer condiționat în serviciul auto CasaAuto. Serviciul nostru se distinge prin experiență vastă de muncă, angajați calificați și echipamente profesionale. Toate acestea vă vor permite să faceți o alegere către Serviciul CasaAuto atunci când vine vorba de întreținerea aparatului de aer condiționat, iar prețul va fi un bonus plăcut.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des este necesar să curățați aparatul de aer condiționat?

arrow

Experții noștri recomandă curățarea aparatului de aer condiționat o dată pe lună pentru a evita creșterea murdăriei și a germenilor care vă pot dăuna sănătății