Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea uleiului la cutia de viteza automata in Chisinau

Schimbarea uleiului la automobil – este o operatie importanta

Pe parcursul anilor, multi producatori auto declarau ca uleiul pentru cutia de transmisie automata amorsat de la fabrica poate servi toata perioada de exploatare a automobilului. Cu toate acestea, daca soferilor le pasa de fiabilitatea si durabilitatea acestei componente scumpe si complexe, nu este posibil fara schimbarea regulata de ulei pentru cutia de viteze automata.

Pentru ca, acest material este consumat in mod activ in timpul lucrului. Proprietatile de lubrifiere se deterioreaza, aditivii anti-uzura si aditivii de curatare se deterioreaza, cantitatea de acizi si particule solide cresc, iar vascozitatea uleiului scade. Calitatea slaba a uleiului duce la uzura mai rapida a mecanismelor cutiei de viteze si la infundarea sistemului hidraulic si a canalelor. Refuzarea de a schimba uleiul cutii de viteze, in special la automobilele in care transmisia functioneaza sub presiuni semnificative, se incheie cu faptul, ca in loc de ulei va trebui sa inlocuiti... cutia de transmisie automata.

Schimbarea uleiului la cutia de transmisie automata la CasaAuto

Nu exista ulei universal potrivit pentru toate tipurile de “automobile automate”. Lubrifiantul necesita sa corespunda cu siguranta nevoilor unei anumite cutii de transmise auto. Schimbarea uleiului la cutie de viteze automata ar trebui sa se efectueze prin eforturile profesionistilor. Cu cat sarcina termica a cutiei de viteze este mai mare (de exemplu, datorita unui stil de conducere sportiv sau tractarii unei remorci), cu atat mai des uleiul trebuie de schimbat. Dupa schimbarea uleiului la cutia de transmisie automata, este nevoie de utilizat un filtru nou. Iar in unele tipuri de transmisii, chiar si un nou carter de ulei cu un filtru incorporat.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Doriti sa comandati serviciul de schimbare a uleiului la cutia transmisia automata la un pret minunat in orasul Chisinau? Bine ati venit la CasaAuto!

Intrebari frecvente

Cat dureaza schimbarea uleiului intr-o transmisie automata?

arrow

Procesul de schimbare a uleiului intr-o transmisie automata nu dureaza mai mult de 20 de minute.

Trebuie sa rezerv un service auto in avans?

arrow

Merita sa va inscrieti in avans la un service auto in Chisinau, managerii nostri va vor ajuta sa gasiti momentul potrivit pentru auto!

Cat costa schimbarea uleiului de transmisie automata?

arrow

Costul schimbarii uleiului intr-o transmisie automata depinde de modelul masinii si de uleiul folosit anterior.

Programul de lucru al unui service auto in Chisinau?

arrow

Service auto in Chisinau este deschis de luni pana vineri de la 9:00 la 20:00