Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea uleiului în cutia de viteze la prețuri avantajoase

Cutia de viteze este utilizată în mașină pentru a reduce cuplul de la arbore și a transfera cuplul la diferențial. În funcție de tipul cutiei de viteze, aceasta poate fi utilizată în diferite părți ale mașinii. Cutiile de viteze în sine vin în mai multe tipuri: conice, cilindrice, hipoide, planetare și vierme.
 

Când să schimbați uleiul din cutia de viteze?

Pentru funcționarea pe termen lung a cutiei de viteze, merită să aveți grijă de uleiul din ea, deoarece cu o cantitate mică de ulei sau utilizarea fluidului de calitate scăzută, durata de viață a cutiei de viteze scade. Piesele se freacă și se uzează, motiv pentru care rectorul trebuie adesea reparat, precum și problema înlocuirii unei piese defecte poate apărea înaintea ipotezelor. Este necesar să îl înlocuiți cu ulei de înaltă calitate. Este necesar să se înlocuiască nu numai în cutia de viteze a punții spate, ci și în cutia de viteze de direcție, cutia de viteze Automată. În ceea ce privește schimbarea uleiului, serviciul auto CasaAuto vă va oferi asistența.Serviciul se distinge prin disponibilitatea uleiului de înaltă calitate, a echipamentelor profesionale, a angajaților calificați și a vitezei serviciului de schimbare a uleiului în cutia de viteze. Prețul disponibil pentru fiecare proprietar de mașină, precum și disponibilitatea schimbării uleiului în cutia de viteze a unui ATV și motocicletă, asigură cererea pentru serviciile CasaAuto. CasaAuto este un serviciu care este capabil să ofere servicii de calitate vehiculului dumneavoastră.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât de des trebuie să schimb uleiul din cutia de viteze?

arrow

Conform datelor oficiale furnizate de producători, uleiul trebuie schimbat la fiecare 40-60 de mii de kilometri, însă, sub rezerva unei funcționări ideale. În realitatea noastră, merită să contactați mai des, deoarece uleiul se poate oxida și poate duce la consecințe mai grave

Ce se întâmplă cu uleiul dacă nu este schimbat mult timp?

arrow

Cu o utilizare constantă și intensivă a mașinii, uleiul se poate așeza în partea de jos a cutiei de viteze și se poate oxida, ceea ce afectează negativ cutia de viteze în sine și funcționarea acesteia.