Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimb de ulei CVT pentru transmisie automată

Variatorul este unul dintre tipurile de cutie de transmisie automată. Există mai multe tipuri de transmisii automate, în funcție de principiul de funcționare: variatoare hidromecanice, robotizate și fără trepte. Stepless se numește, deoarece comutarea nu are loc printr-un sistem pas cu pas, dar fără probleme, ca urmare a dispariției. Variatorul are atât o serie de avantaje, cât și o serie de dezavantaje față de alte sisteme de transmisie automată. Avantajele sunt: accelerare uniformă, eficiență ridicată, economie, dezavantajele includ: electronică complexă și întreținere costisitoare. 

Când trebuie să schimb uleiul din variator?

Pentru funcționarea corectă a variatorului, este necesar să se asigure condiții de mediu adecvate. Uleiurile convenționale nu sunt capabile să realizeze acest lucru, deci este necesar să cumpărați ulei special scump. Momentul schimbării uleiului variatorului depinde de mediul de utilizare al vehiculului. De exemplu, perioada standard de utilizare a uleiului variator este de 60.000 de kilometri, dar acest număr este redus atunci când se utilizează o mașină off-road sau cu blocaje frecvente de trafic. În acest caz, perioada de utilizare este redusă la jumătate. Înlocuirea fluidului variator nu este o procedură complicată, dar dacă nu o efectuați la timp, aceasta poate duce la deteriorarea gravă a variatorului și atunci va fi necesară înlocuirea variatorului. Costul înlocuirii variatorului va costa șoferului o sumă mare, care poate să nu fie disponibilă proprietarului mediu al mașinii. Prin urmare, este necesar să înlocuiți frecvent uleiul, deoarece prețul unei schimbări de ulei este de zece ori mai mic decât repararea sau înlocuirea variatorului. De asemenea, trebuie amintit că uleiul de variator de calitate slabă poate duce, de asemenea, la o defalcare rapidă a variatorului. În această problemă, CasaAuto car service vă oferă serviciile sale. Prezența uleiului original și, cel mai important, de înaltă calitate, face ca serviciul să fie solicitat în rândul proprietarilor de mașini. În serviciu, puteți efectua o schimbare completă sau parțială a uleiului variatorului. De asemenea, vă vor ajuta să schimbați uleiul de variator fără a scoate paletul. CasaAuto este un serviciu de încredere pentru service masina ta.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât timp va dura schimbarea uleiului din variator?

arrow

Schimbarea completă sau parțială a uleiului pentru maeștrii de la serviciul nostru nu durează mai mult de 1 oră

Cât de des trebuie să schimb uleiul din variator?

arrow

Se recomandă schimbarea uleiului variator la fiecare 40 – 60 de mii de kilometri. Totul depinde de calitatea uleiului turnat

Unde pot schimba uleiul din variator?

arrow

Serviciul nostru auto este situat în Chekany, Chișinău, Dacă este necesar, puteți plasa o comandă pentru plecarea meșterilor în toată Republica.