Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala in Chisinau

Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuale – este o procedura importanta

Schimbarea uleiului in cutia de transmisie manuala ramane un subiect controversat. Unii soferi fac acest lucru in mod regulat, altii traverseaza cu usurinta sute de mii de kilometri pe lubrifiere de serie. De fapt, in ceea ce priveste schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala, totul depinde de nevoile dvs. individuale. Daca dvs. aveti incredere in producatori, atunci nu prea aveti de ce sa va faceti griji.

De la lubrifierile pentru cutii de viteze manuale se cere pretentii speciale. Pe de o parte, pentru rulmenti si angrenaje, cea mai mica rezistenta interna posibila va fi optima. Pe de alta parte, pentru functionare corecta a sincronizatoarelor, este necesar de un coeficient de frecare suficient de mare. Prin urmare, atat vascozitatea, cat si clasa de ulei – sunt necesar sa corespunda cu strictete recomandarilor producatorului.

Schimbarea uleiului la cutia de transmisie manuala la CasaAuto

Din toate punctele de vedere, merita sa se efectueze schimbarea de ulei la cutia de transmisie manuala la un pret normal, nu la fel de des ca in cazul uleiului de motor. De asemenea, este imposibil de indicat in mod clar timpul dupa care uleiul din cutie de viteze va trebui inlocuit. Ca o limita minima, puteti lua kilometrajul in intervalul de 80-100 mii de km.

Dvs. nu neaparat trebuie sa va opriti la aceste numere, ca si in cazul uleiului de motor. Cu toate acestea, daca de cumparat o masina de mana a doua cu un kilometraj aproximativ de 100 mii de km sau mai mult, merita de schimbat uleiul la cutia de transmisie manuala la un pret normal la timp. In plus, uleiul de inalta calitate nu ar trebui sa fie scump.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Comandati serviciul de schimbare a uleiului la cutia de viteza manuale la CasaAuto – pretul o sa va fie pe plac!

Intrebari frecvente

Cum sa va inscrieti la service auto in Chisinau?

arrow

Va puteti inscrie pentru orice service auto prin telefon, sau completand un formular special de pe site.

 

De ce schimba uleiul intr-o transmisie manuala?

arrow

Uleiul din transmisia manuala lubrifiaza piesele, elimina caldura generata in timpul frecarii, prevenind uzura si deteriorarea elementelor cutiei de viteze.

 

Cum sa alegi uleiul pentru transmisia manuala?

arrow

Pentru a alege uleiul potrivit pentru transmisia manuala, trebuie sa contactati specialistii nostri de la centrul CasaAuto.

 

Cat dureaza schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala?

arrow

Schimbarea uleiului in transmisia manuala se efectueaza in 30 de minute.