Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea filtrului de ulei in Moldova

Este important nu doar de schimbat in mod regulat uleiul de motor, dar, de asemenea, de schimbat si filtrul de ulei. Aceasta unitate este cea care curata lubrifiantul de particulele si impuritatile continute in acesta, cum ar fi reziduurile de combustibil ne arse, produsele de oxidare, praful din aer sau particulele metalice. Cele mai raspandite cartuse de filtrare sunt cele gata de instalare in carcasa instalata in motor sau filtre de tip cutie cu carcasa proprie.

Trebuie sa inlocuiti filtrul de ulei

Un filtru selectat in mod corespunzator asigura in mod fiabil functionarea cu protectie sigura a motorului. Acesta este unul dintre motivele pentru care, daca este necesar de schimbat filtrul de ulei la motor, este mai bine acest lucru de facut la un autoservice decat intr-un garaj. Personalul CasaAuto efectueaza aceasta procedura cu cunostinte corespunzatoare si profunde.

Infundarea unitatii duce la faptul, ca uleiul inceteaza sa mai fie curatat si, de asemenea, intra in motor sub presiune inalta. Acest lucru duce la defectiunea autovehiculului. Inlocuirea filtrului de ulei auto va va permite sa fiti 100% siguri ca nu va exista o poluare nedorita in motor. In cazul acordarii acestui tip de serviciu, mecanicii nostri nu au egali, deoarece ei au castigat experienta relevanta de-a lungul mai multor ani. Pret inlocuire filtru ulei este mai mult mai ieftin decit reparatie motorul.

Inlocuiti filtrul de ulei in CasaAuto

Filtrul nou de ulei, dupa schimbarea acestuia in automobil, garanteaza protectia capitala a motorului, care nu mai este in pericol. In timpul conducerii cu lichidul utilizat in rezervor, exista riscul de rotirea a tijelor de conectare si deteriorarea componentelor motorului. Acest lucru va poate opri din functionare automobilul pentru o lunga durata de timp, iar costul reparatiei poate atinge preturi cosmice. 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

La CasaAuto, schimbarea filtrul de ulei se indeplineste la un pret avantajos. Fiecare dintre clientii nostri se poate asigura de acest lucru!

Intrebari frecvente

Cat costa schimbarea filtrului de ulei?

arrow

Costul serviciului depinde de modelul masinii.

Cat dureaza schimbarea filtrului de ulei?

arrow

Schimbarea filtrului de ulei nu dureaza mai mult de 15-20 de minute, daca doriti sa schimbati uleiul impreuna cu filtrul de ulei, in acest caz, timpul va creste la 32-40 de minute.

Cand trebuie schimbat filtrul de ulei?

arrow

Filtrul de ulei trebuie schimbat o data pe an sau la fiecare 7-10 mii km. kilometraj

Cum pot afla daca serviciul dumneavoastra are filtrul de care am nevoie?

arrow

Pentru a afla disponibilitatea unui filtru de ulei, trebuie mai intai sa va inscrieti la serviciu sau sa verificati telefonic managerii.