Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea tijelor stabilizatoare din spate

Daca merge vorba despre tijele stabilizatorului, acestea difera in parametri precum lungimea si rigiditatea. Presupunem, ca totul depinde de ce marca si model auto prefera soferul.

Importanta inlocuirii tijelor stabilizatorului din spate

In dependenta de grosimea conectorului, creste forta transmisa. Cu toate acestea, fragilitatea acestui element de suspensie este bine cunoscuta, astfel incat uzura poate incepe sa apara dupa 10-15 mii de km. De aceasta, inlocuirea barelor stabilizatorului din spate nu poate fi evitata.

Ce semne indicatoare de degradare progresiva a barelor se manifesta de obicei? Acestea sunt sunete de ciocanire sau scartaire in zona rotilor. Se simte disconfort in timp ce conduceti pe un terasament denivelat la o viteza redusa.

Un alt semn, care indica in mod direct caracteristicile de conducere auto poate ca s-au deteriorat, este decalajul elementelor de fixare. Cu timpul, eficienta stabilizatorului scade. Acest lucru nu se intampla imediat, ci intr-un ritm lent. Deci, uneori nu este usor de gasit legatura cu tijele. Cu toate acestea, un specialist competent va fi capabil sa inteleaga in ce consta problema fara a depune mult efort si timp.

Inlocuirea barelor stabilizatorului din spate la CasaAuto

Calatoriile lungi cu piese, care au ajuns intr-o stare proasta sunt foarte periculoase. Ricosetul poate deteriora restul elementelor de suspensiei, inclusiv stabilizatorul. Desigur, in acest caz, reparatia o sa va coaste o avere.

Mult mai bine este sa contactati CasaAuto, unde puteti comanda inlocuirea tijelor stabilizatorului din spate accesibil si eficient.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce nu este recomandă efectuarea independentă a acestei operații?

arrow

Riscati sa cauzati deteriorari automobilului dvs.

Cum de înlocuit tijele stabilizatorului corect?

arrow

Pentru a executa acest lucru, este nevoie de abilitati specifice si echipamente speciale care sunt detinute de profesionistii de la CasaAuto.

Pentru ce sunt barele stabilizatoare din spate?

arrow

Acestea maresc stabilitatea autovehiculului pe autostrada si reduc miscare perturbatoare in timpul unei intoarceri bruste.

Ce se întâmplă, dacă întârziați cu rezolvarea acestei probleme?

arrow

Automobilul se poate strica in cel mai nepotrivit moment sau poate sa se intample un accident.