Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea planetarei in Chisinau

Necesitatea inlocuirii articulatiilor sferice

In functie de marca si modelul vehiculului dvs, inlocuirea rulmentilor cu bile uzate sau defectate poate fi o afacere costisitoare, desi nu poate fi exclusa si o eventuala restaurare. 

Costul reparatiei articulatiilor sferice depinde, printre altele, de faptul daca trebuie inlocuit intregul element sau daca este suficienta inlocuirea articulatiei si, eventual, a bucselor. Desi articulatiile sferice sunt adesea disponibile individual, nu este intotdeauna suficient sa se inlocuiasca articulatia sferica in sine pentru a se asigura ca mecanismul parghiei functioneaza corect. 

Restaurarea articulatiilor sferice la CasaAuto

In cazul in care apar probleme cu articulatia sferica montata pe bieleta turnata, puteti fi de acord sa inlocuiti articulatia sferica numai daca bucsele bratului transversal nu prezinta semne de uzura. Daca bucsele bratului transversal sunt uzate, inlocuiti-le sau luati in considerare inlocuirea intregului brat transversal. 

Exista momente in care problema apare la un brat oscilant din otel inoxidabil, cand articulatia sferica este presata pe balansier. In acest caz, nu este intotdeauna suficienta inlocuirea articulatiei sferice in sine - chiar daca bucsele par a fi in stare buna de functionare - pentru a reconstrui articulatiile sferice. Deoarece suprafata de contact dintre articulatia sferica si bratul basculant este mica, exista doua parti care trebuie sa fie intotdeauna luate in considerare atunci cand se inlocuieste o articulatie sferica. 

In primul rand, verificati daca nu exista semne de fisuri pe bratele basculante in jurul gaurilor in care sunt montate articulatiile sferice. In al doilea rand, asigurati-va ca gaurile de montare sunt inca rotunde - nu s-au largit din cauza uzurii generale sau a unor inlocuiri anterioare. Desi acest tip de articulatie sferica este adesea fixata cu un inel de fixare, nu exista nicio garantie ca va ramane in pozitia corecta.

Aveti nevoie de o inlocuire sau restaurare a articulatiilor sferice de calitate la cel mai bun pret in Chisinau? Bine ati venit la CasaAuto!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Proprietarii de masini pot restabili rulmentii cu bile cu propriile maini?

arrow

Nu, deoarece sunt necesare echipamente si abilitati speciale, care sunt disponibile la Centrul de anvelope CasaAuto.

Cat timp pot dura aceste elemente fara inlocuire?

arrow

Depinde mult de stilul de conducere si de sarcina totala a vehiculului.

Cum sa comandati acest serviciu?

arrow

Cel mai bine este sa contactati managerul nostru la numarul indicat pe site.

Unde se afla serviciul dvs. auto?

arrow

Ne sunt situate la Strada Mesterul Manole 4.