Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea butucului auto in Chisinau

In prezent, majoritatea vehiculelor au un rulment ca element important al butucului. Functionarea corecta a acestuia este decisiva pentru o calatorie sigura si de inalta calitate. 

Necesitatea reparatiei butucului

In anumite cazuri, este necesar ca butucul sa fie restaurat. Acesta este situat in articulatia de directie si permite rotii sa se roteasca liber si sa fie tinuta in pozitie de componentele suspensiei. Este vorba despre un element supus unei uzuri mari si care se deterioreaza in mod firesc. 

Acest lucru inseamna ca, mai devreme sau mai tarziu, o reparatie a butucului este inevitabila. De fapt, daca se rupe, proprietarul masinii va fi martorul unor zgomote puternice si a unui joc liber excesiv. Uneori, inlocuirea butucului este o necesitate reala, daca un specialist competent de la un centru de deservire cu reputatie impecabila descopera cauza defectiunii acestei componente. 

Operatiune trebuie efectuata in conditii corecte si in conformitate cu recomandarile producatorului. Nu dezasamblati cu forta ansamblul vechi si nu reasamblati noul ansamblu folosind, de exemplu, un ciocan si o dalta pentru a inlocui butucul. Exista riscul ca piese importante sa fie deteriorate iremediabil.

Inlocuirea butucului la CasaAuto

Butucii trebuie inlocuiti in perechi pe axa, deoarece durata de exploatare a acestora este practic identica. Daca butucul din fata cedeaza, este clar ca si butucul din spate trebuie inlocuit in viitorul apropiat. Dupa ce toate lucrarile de instalare au fost finalizate, se verifica si se corecteaza geometria suspensiei.

Sunteti curiosi sa aflati cat costa inlocuirea unui butuc? La CasaAuto, acesta este un serviciu destul de accesibil. Restaurarea si inlocuirea butucilor se efectueaza la un pret potrivit pentru un cetatean de rand al Republicii Moldova.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Unde pot stabili cu siguranta daca o inlocuire este necesara sau daca o reparatie a butucului este suficienta?

arrow

la CasaAuto. Ne-am consacrat de mult timp in domeniul unei varietati de servicii auto!

 

Este posibila autodiagnosticarea?

arrow

Nu, este recomandabil sa contactati specialisti cunoscatori.

 

Ce indica initial o defectiune a elementului?

arrow

Zgomot puternic in jurul rotilor.

 

De ce se defecteaza un rulment de roata?

arrow

Cel mai adesea din cauza functionarii pe termen lung si a uzurii grele.