Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Taierea benzii de rulare in Moldova

Taierea benzii de rulare este cea mai potrivita optiune pentru soferii care prefera sa economiseasca bani si sa stoarca intregul potential din cauciuc, mentinand in acelasi timp o siguranta sporita. Acest serviciu va permite sa mariti adancimea canalelor benzii de rulare dupa indepartarea stratului de cauciuc uzat. In acelasi timp, caracteristicile originale ale anvelopei raman asa cum ar trebui sa fie. Atingerea rezultatului se datoreaza particularitatilor designului anvelopelor. Prelucrarea acestora prevede prezenta unei „spatiu” minim, datorita caruia este posibila adincirea benzii de rulare. In acelasi timp, stratul de acoperire ramane puternic si complet.

Taierea benzii de rulare: creativitate si abordare

Desigur, taierea cauciucului trebuie facuta cu o abordare creativa. La CasaAuto, se realizeaza pe baza dorintelor si nevoilor fiecarui client individual. Bazandu-ne pe resursele noastre, suntem gata sa alegem cel mai bun model de banda de rulare care cu siguranta nu va va lasa indiferenti.

Profesionistii nostri recomanda utilizarea serviciului de taiere a benzii de rulare a anvelopelor, ceea ce va duce la:

  • ✔ Cresterea resursei de anvelopa cu 20-25%.
  • ✔ Reducerea consumul de combustibil.
  • ✔ Resapare repetata.
  • ✔ Economisirea bugetului familial sau comercial.
  • ✔ Siguranta functionarii vehiculului.
Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Taierea benzii de rulare la CasaAuto

Pentru fiecare persoana, va fi mai ieftin sa taiati banda de rulare a anvelopelor decat sa cumparati anvelope noi, va fi mai ieftin sa taiati banda de rulare a anvelopelor Procedura poate fi comandata numai daca este permisa de producatorul cauciucului. Pentru a prelungi durata de exploatare si pentru a va proteja, apelati la specialistii in taierea benzii de rulare a anvelopelor autoturismelor de pasageri care chiar isi cunosc treaba si sunt cat mai atenti posibil - atat prin cuvinte, cat si prin fapte. Aceste lucrari necesita cea mai mare grija in combinatie cu un echipament potrivit.

V-ati saturat sa conduceti cu cauciucuri uzate? Contactati centrul de anvelope din Chisinau, CasaAuto, aici suntem intotdeauna gata sa va ajutam, efectuam taierea benzii de rulare, repararea anvelopelor, incarcarea conditionerelor si multe alte lucrari de intretinere a masinii dvs., toate la cele mai bune preturi si de calitate!

Intrebari frecvente

Pe ce anvelope puteti taia banda de rulare?

arrow

Mesterii nostri, datorita echipamentului profesional, taie banda de rulare a anvelopelor pentru autoturismele de pasageri, camioane si a anvelopelor pentru diverse echipamente speciale.

De ce este necesara taierea benzii de rulare a anvelopei?

arrow

Taierea anvelopelor trebuie facuta pentru o tractiune mai buna, dar in cazuri exceptionale este mai bine sa cumparati anvelope noi

Este sigur procesul de taiere a benzii de rulare?

arrow

Taierea anvelopelor este sigura daca este efectuata de specialisti care utilizeaza echipamente profesionale.

Cat costa taierea benzii de rulare a anvelopei?

arrow

Costul acestui serviciu depinde de dimensiunea anvelopelor si de starea benzii de rulare a acestora.