Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea rezonatorului auto

Nevoia de repararea a rezonatoarelor

In timpul conduceri, de la diferite mecanisme a autovehiculului se poate auzi zgomote inerente lor. Un sunet deosebit de puternic este sunetul inerent motorului cu ardere interna – pentru a reduce nivelul de vuiet si exista amortizorul de zgomot. Ramane unul dintre principalele verigi ale sistemului de evacuare. In amortizorul de zgomot include cateva componente, inclusiv rezonatorul.
Necesitatea in reparatia rezonatoarele
Exista o dependenta directa a dimensiunilor acestui element, si cat de mult zgomot se produce. Repararea unui rezonator fara sudare – este cea mai buna cale de iesire din situatie, atunci cand este timpul sa fixati piesa.
Sistemul va functiona normal, daca presiunea este distribuita uniform. Iata de ce sistemul de evacuare nu rezista atat de mult, incat sa nu afecteze in nici o masura reducerea randamentului motorului.
Rezonatorul cu regularitate inalta este afectat de temperaturi extrem de mari. Pentru a preveni defectarea, este nevoie de o verificare periodica a sistemului de esapament, impreuna cu intretinere cu grija a acestuia. In cazul de detectare a unei probleme, este necesar de dat la timp rezonatorul pentru reparatii.

Repararea rezonatorului auto la CasaAuto
Functionarea eficienta a elementului descris depinde de:
gradul de contaminare a esapamentului;
caracteristicile individuale ale catalizatorului;
diametrul tobei.
Daca rezonatorul este deteriorat, in timpul functionarii motorului, se aude zgomot sau randamentul motorului se reduce. Reparatia rezonatorului auto la un pret atractiv – este intotdeauna disponibila la CasaAuto.
Ce fel rezonatoare exista?
Sunt cunoscute mai multe tipuri de rezonatoare – de exemplu, fabricate pentru motoare in doi timpi si in patru timpi. Ele se clasifica dupa dimensiune si aspect.
Ce se intampla in rezultatul defectarii rezonatorului?
Se incepe deteriorarea a intregului sistem de esapament. Precum si aparitia in interiorul automobilului mirosului gazelor corespunzatoare, si prezenta zgomotului caracteristic in timpul conducerii.
Care sunt semnele externe ca unitatea a esuat?
De obicei, apar gauri in rezonator si se incep procesele de coroziune.
De ce trebuie sa contactati CasaAuto pentru repararea rezonatorul?
In autoservice-ul nostru sunt create toate conditiile pentru lucrarile corespunzatoare. Aici muncesc doar profesionalii cu experienta.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care sunt rezonatoarele?

arrow

Sunt cunoscute mai multe tipuri de rezonatoare - de exemplu, realizate pentru motoare in doi timpi si in patru timpi. Ele sunt clasificate in functie de dimensiune si aspect.

Ce se intampla cand un rezonator esueaza?

arrow

Performanta intregului sistem de evacuare incepe sa se deterioreze. Precum si aparitia in interiorul masinii a mirosului gazelor corespunzatoare si prezenta zgomotului caracteristic in timpul calatoriei.

Care sunt semnele externe ca unitatea este nefunctionala?

arrow

De obicei, in rezonator apar gauri si incep procesele de coroziune.