Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea arborelui de directie auto

Un arbore de directie care functioneaza bine faciliteaza controlul vehiculului. Cu toate acestea, daca apar scartaituri sau jocuri libere ale volanului, este necesar sa solicitati imediat sfatul unui specialist. 

Necesitatea inlocuirii arborelui de directie

Mesterii experimentati sunt familiarizati cu tot ceea ce inseamna constructia si functionarea mecanismului de directie, inclusiv a arborelui. Acestia vor putea sa inlocuiasca arborele de directie rapid si eficient.

Structura acestui mecanism are multe componente si ansambluri care interactioneaza in mod constant intre ele. Rotirea corecta a volanului de directie faciliteaza transmiterea corecta a fortei prin intermediul acestuia catre cremaliera de directie.

In general, arborele de directie este un tub telescopic in care exista cardane pentru a schimba unghiul coloanei. Din cauza faptului ca volanul se roteste, este inevitabila o presiune constanta asupra traverselor. Acest lucru inseamna ca esecul lor devine o chestiune de timp. De regula, acest lucru se datoreaza faptului ca a aparut un joc liber al volanului sau un scartait sau, uneori, arborele de directie se blocheaza. In astfel de situatii, cea mai buna solutie este inlocuirea intregului arbore de directie.

Repararea arborelui de directie la CasaAuto

Contactati CasaAuto pentru a efectua lucrari de diagnosticare a sistemului de directie si de verificare a defectiunilor unei anumite unitati. Specialistii nostri vor determina natura defectiunii si o vor remedia. Repararea arborelui de directie este o misiune facila pentru noi!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce fel de defectiune trebuie inlocuit arborele de directie?

arrow

Cand volanul se blocheaza.

Cat costa repararea arborelui de directie?

arrow

Totul depinde de gradul de defectiune, precum si de modelul vehiculului.

Exista o garantie pentru serviciu?

arrow

Da, este de pana la 24 de luni.

Este posibil sa inlocuiti singur arborele de directie?

arrow

Nu, pentru ca aici este necesar echipament profesional.