Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea traversei arborelui de direcție a mașinii

Traversa arborelui de direcție este o parte legată de sistemul de direcție. Este necesar să transferați forțele de rotire a volanului pe șină. Dispozitivul piesei este extrem de simplu, este o piesă cu formă de cruce la capetele căreia există un rulment cu ac. În ciuda dispozitivului simplu, piesa poate fi supusă uzurii sau ruperii rapide. Funcționarea incorectă a traversei arborelui de direcție nu poate fi ignorată, deoarece acest lucru va duce nu numai la o conducere incomodă, ci și la pierderea controlului asupra acesteia.

Consecințele uzurii traversei arborelui de direcție și modalitățile de rezolvare a acestora 

Motivele defecțiunii traversei pot fi următorii factori: vibrații frecvente, suprafața drumului de calitate slabă, uleiul uscat al traversei acumulează murdărie, ceea ce duce la uzura rapidă a acesteia. Consecințele uzurii rapide sau ruperii piesei pot fi deteriorarea unghiului de rotație dintre roată și volan, smucituri ale volanului în timpul unei viraje, zgomot străin în zona volanului în timpul neregulilor rutiere, aplicarea unui efort mare la viraj, deteriorarea manevrabilității volanului și a mașinii la viraje. Nu puteți ignora aceste probleme, deoarece viața voastră și viața altora depind de ea. Serviciul auto CasaAuto vă va ajuta într-o înlocuire rapidă și, cel mai important, de înaltă calitate a traversei arborelui de direcție. Merită să încredințați această problemă profesioniștilor,deoarece nu orice Traversă se poate potrivi mașinii dvs. CasaAuto vă va ajuta să ridicați și să înlocuiți piesa defectă. Pentru serviciul de înlocuire a traversei arborelui de direcție, prețul este disponibil pentru fiecare șofer. Echipamentele de înaltă calitate și personalul calificat vă vor ajuta să rămâneți mulțumiți de serviciul mașinii dvs. și să continuați să utilizați facilitățile vehiculului dumneavoastră.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este programul serviciului dvs. auto?

arrow

Programul serviciului nostru auto este listat pe site-ul nostru, puteți găsi și numărul nostru de telefon pentru a comanda serviciile noastre