Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea filtrului de aer din mașină in Chisinau

Unul dintre principalele elemente active ale oricarui vehicul este filtrul de aer. Nu e de mirare, ca se le spune „plamanii automobilului”. Prin urmare, sansa de a inlocui filtrul de aer auto nu trebuie ratata, atunci cand este necesar. Sarcina unitatii – este de a capata praful, firisoarele de nisip si poluantii din aer. Datorita lui, acestea nu nimeresc in motorul si interiorul automobilului. Mai mult decat atat, acest filtru previne deteriorarea motorului.

Necesitatea inlocuirii filtrului de aer in Moldova

Daca neglijati intretinerea, aceasta poate sa se infunde, dupa care uzura partilor de frecare ale motorului va deveni o chestiune de timp. Incercati sa va imaginati ce s-ar intampla daca particulele de nisip si uleiul ar lovi suprafetele de lucru ale cilindrilor sau ale rulmentilor tijei de legatura. Deci, trebuie de inlocuit filtrul de aer auto la timp! Mai mult decat atat, ca urmare, aerul, trimis in salonul automobilului, este purificat de particule solide si gazoase. In ambele cazuri, acest punct joaca un rol important.

Poluarea filtrului de aer auto este rezultatul, de asemenea, cresterii consumului de combustibil si de puterea redusa a motorului. Cum se intampla acest lucru? Filtrul de aer auto – este instalat la capatul sistemului de admisie a aerului auto si influenteaza asupra volumului de consum al cestuia. Cand filtrul este infundat, mai putin aer intra in motor, ceea ce intrerupe procesul de ardere. Inlocuirea filtrului de aer in automobil va ajuta de a face fata necazurilor care odata vor urma!

Inlocuiti filtrul de aer auto in CasaAuto

Orice poluare duce scaderea capacitatilor filtrului, ceea ce inseamna o ardere mai intensa si o scadere a puterii motorului. Acest lucru duce la situatii cand motorul poate sa se porneasca in modul de urgenta. Dupa aceasta situatie, deteriorarea dura a suprafetelor cilindrilor, pistoanelor sau inelelor pistonului este inevitabila.

Producatorii de filtre auto indica diferite conditii si kilometraj dupa care este necesar de a inlocui filtrul salonului auto. In general, kilometrajului variaza intre 20 si 40 mii de km. Se recomanda inlocuirea filtrului de aer auto la CasaAuto, la cel mai bun pret din Chisinau.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cat costa inlocuirea unui filtru de aer pe o masina?

arrow

Costul inlocuirii filtrului pe o masina depinde de modelul sau. Puteti afla pretul in avans apeland consultantii nostri prin telefon.

Cat dureaza inlocuirea filtrului de aer?

arrow

Inlocuirea filtrului de aer este o procedura rapida si nu dureaza mai mult de 15 minute.

De ce sa schimbati filtrul de aer din masina?

arrow

Este necesar sa schimbati filtrul de aer astfel incat murdaria, praful si alte elemente poluante ale aerului sa nu intre in motor.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow

Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.