Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Diagnosticarea stării resoare in Chisinau

Arcul este necesar pentru a atenua semnificativ impactul in cazul in care vehiculul loveste o denivelare sau o groapa. Aceasta parte este formata din placi de otel elastic de diferite dimensiuni, care sunt fixate impreuna cu cleme si un surub.

In general, diagnosticarea arcurilor ar trebui sa fie putin frecventa, dar in general regulata, daca se stie ca piesele sale sunt fiabile si durabile. Reparatiile sunt efectuate la un atelier numai atunci cand nu este posibila nicio alta actiune in cazul in care unitatea s-a defectat. Pentru a evita cat mai mult posibil astfel de momente neplacute, trebuie sa verificati cu atentie starea generala a arcului, sa il curatati de depunerile de coroziune si de murdarie. Este timpul sa efectuati o investigatie pentru acest element de suspensie atunci cand kilometrajul este deja de 10-12 mii km. Curatarea se realizeaza cu o perie pe o suprafata metalica sau cu o hartie abraziva. Aceasta este urmata de clatirea cu lichid de parafina. In cele din urma, arcul este lubrifiat cu un compus special, care include unsoare de grafit si tavot.
 
Pentru o durata de exploatare mai lunga a piesei descrise, este o idee buna sa lubrifiati stifturile cu tavot o data la 4 zile. Aveti grija sa nu rupeti stifturile cu arc la impact. 

Intretinerea atenta include, de asemenea, o serie de alte operatiuni conexe, daca prietenul Dvs pe patru roti trebuie sa functioneze intr-un mediu extrem. O protectie suplimentara presupune adesea infasurarea componentei descrise cu sfoara impregnata cu rasina. Deasupra trebuie asezata o prelata de acoperire. Repararea cuierului este un alt serviciu care este comandat frecvent.

Arcurile din fata suporta cele mai grele si mai durabile sarcini. Puntea fata este cea care absoarbe cea mai mare parte a socului. In plus fata de toate acestea, este instalat un motor greu, ceea ce duce la o anumita frecventa a daunelor. In cazul in care arcurile cu lama se indoaie, vehiculul este fortat sa se incline lateral, acolo unde s-a produs deformarea.

Pentru intretinerea in timp util a arcurilor, exista o serie de actiuni importante care nu trebuie uitate. Printre acestea se numara strangerea piulitelor de pe tije, verificarea ”senzatiei„ placilor si lubrifierea acestora. Profesionistii competenti de la CasaAuto sunt intotdeauna la indemana pentru a va ajuta. 

Va invitam sa ne vizitati pentru inspectia anuala programata a arcurilor. Vom ajuta sa le demontati si sa le dezasamblati, sa le curatati temeinic de murdarie si rugina si apoi sa le lubrifiati. Daca este necesar, le vom inlocui.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este sarcina principala a izvoarelor?

arrow

Arcurile creeaza netezimea miscarii pe sosea, asigura depasirea sectiunilor greu accesibile ale drumului, ajuta, de asemenea, transmisia fara a da o sarcina.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.