Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea carburatorului

Carburatorul face parte din sistemul de alimentare al unui motor pe benzina. Este unitatea responsabila pentru alimentarea motorului. In acesta, aerul este amestecat cu combustibil intr-o anumita proportie si introdus in camerele de combustie ale ”calului de fier”. Acolo, amestecul este aprins de bujii si impinge pistoanele montate pe arborele cotit. Ciclul se repeta, astfel incat energia de detonare este transformata in miscare de rotatie, transmisa rotilor prin intermediul unui angrenaj.

Cand este necesar reglaj carburator

Repararea carburatorului in cazul unei defectiuni permite ca un amestec de calitate sa fie alimentat in continuare in camera. Proportiile incorecte ale amestecului de combustibil duc la detonare. Acest lucru contribuie la uzura rapida a componentelor sistemului de alimentare, la neaprinderea, la arderea incompleta a benzinei in timpul ciclurilor - si, prin urmare, la un consum excesiv de combustibil.

Inainte de a se utiliza sistemul de injectie, devenit popular in prezent, la motoarele pe benzina, carburatorul era componenta principala in formarea amestecului de combustibil. Reglarea si ajustarea acestuia determina, de asemenea, performanta constanta a motorului la turatie. De asemenea, afecteaza parametri precum durabilitatea intregului sistem de alimentare si performanta ecologica a motorului.

Deoarece pe drumurile din Moldova exista inca multe masini cu sistemul de generare a combustibilului mentionat mai sus, importanta acestor reguli nu este diminuata. Pentru multe masini straine, algoritmul de reglare va fi similar. La urma urmei, diagramele schematice ale acestor unitati pentru diferite modele de masini sunt destul de asemanatoare intre ele.

In mod normal, nu este necesara inspectarea, reglarea si curatarea zilnica a carburatorului. In cele mai multe cazuri, aceasta procedura este solicitata dupa utilizarea unui combustibil de proasta calitate sau in cazul unor semne evidente de functionare instabila a motorului. Acesta trebuie curatat sau spalat preventiv la fiecare 5-7 mii km. Pret reparatie carburator de obicei nu foarte mare.

Reparatie carburator in Chisinau la CasaAuto!

Carburatoarele au tendinta de a se bloca, de a se infunda si chiar de a avea scurgeri. Din acest motiv, modul in care aveti grija de ele este foarte important. Repararea si reglarea la timp a carburatorului reprezinta cheia functionarii corecte a acestuia. Desi nu este neobisnuit ca inlocuirea anumitor piese sa fie singura optiune viabila. 

La prima vedere, acest element pare simplu de regenerat si de operat. Este un dispozitiv deschis, format dintr-o serie de canale care ies din corp. Cu toate acestea, o persoana neexperimentata poate provoca o functionare defectuoasa sau o functionare necorespunzatoare. Reparatie carburator chisinau la un pret normal cu ajutorul unui calculator este o activitate relativ complicata. Cu toate acestea, specialistii CasaAuto vor gasi cauza defectiunii fara prea multe probleme si vor facilita astfel procedura de reglaj carburator. Iar centrul de deservire auto este disponibil si pentru inlocuirea optima a bujiilor. Asteptam cu nerabdare sa va vedem!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cat costa repararea unui carburator?

arrow

Reparatie carburatoare in Chisinau, puteti afla suma exacta pentru masina dumneavoastra, sunati la mecanici nostri si consultati.

Ce probleme apar in functionarea carburatorului?

arrow

Principalele tipuri de defectiuni ale carburatorului sunt ralanti instabili, scurgeri de combustibil, depuneri de carbon pe bujii, incalcarea reglarii carburatorului.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site