Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea pompei de combustibil auto

Pompa de combustibil auto furnizeaza intr-un anumit sistem de motor presiunea corespunzatoare, care permite injectoarelor sa distribuie combustibilul pentru aprindere.

Necesitatea de a inlocui pompa auto de combustibil auto

Energia generata trebuie sa puna in miscare pistoanele, dispunerea transmisiei auto transmite rotirea pe arborele cotit, apoi la cutia de viteze si, in cele din urma, rotile sunt puse in miscare. In motoarele pe benzina, pompa auto de combustibil este situata in rezervorul de combustibil si este confundata in combustibil. Prin urmare, atunci cand nu-i de ajuns combustibil in rezervor, pompa auto de combustibil se supraincalzeste si se blocheaza. De aici si concluzia: economiile excesive – costa mult. In astfel de scenarii, pompa auto de combustibil ar trebui inlocuita.

Mereu o sa spunem: pompa auto de combustibil – este partea de baza a sistemului de alimentare cu combustibil. Sarcina ei principala – este de a furniza combustibil din rezervor injectoarelor si, prin urmare, motorului. Cauzele iesirii din functionare acestei unitati sunt diferite. Dar cea mai comuna dintre ele este, probabil, supraincalzirea din cauza conducerii cu prea putina benzina in rezervor si blocarea acestuia. Daca auziti zgomote necunoscute provenind de la motor, simtiti o scadere a puterii motorului si o deteriorare a functionarii sistemului de lansare si accelerare, atunci poate apare necesitatea de a inlocui pompa auto de combustibil cat mai curand posibil.

Inlocuirea pompei auto de combustibil la CasaAuto

Aveti nevoie de inlocuit pompa auto de combustibil la un pret rezonabil? Mecanicii de la CasaAuto sunt gata sa va primeasca oricand! Pot schimba singur pompa auto de combustibil? Nu, pentru ca necesita echipamente specializate si experienta serioasa. Unde se afla aceasta pompa auto? Informatiile relevante sunt continute in documentatia tehnica a masinii. Ce trebuie sa faceti inainte de inceperea operatii? Asigurati-va ca filtrele, conducta de combustibil si conexiunile electrice sunt in stare buna. Care este pretul? Puteti afla despre costul serviciului de la managerul nostru, dar pretul este foarte rezonabil.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este prețul?

arrow

Puteti afla despre costul serviciului de la managerul nostru, dar pretul este foarte rezonabil.

Ce trebuie să faceți înainte de începerea operații?

arrow

Asigurati-va ca filtrele, conducta de combustibil si conexiunile electrice sunt in stare buna.

Unde se află această pompă auto?

arrow

Informatiile relevante sunt continute in documentatia tehnica a masinii.

Pot schimba singur pompa auto de combustibil?

arrow

Nu, pentru ca necesita echipamente specializate si experienta serioasa.