Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparația pompei de carburant auto

Pompa de injecție a combustibilului sau pompa de combustibil de înaltă presiune face parte din sistemul de combustibil, a cărui sarcină este de a furniza combustibil. Datorită activității pompei de injecție, a fost posibilă îmbunătățirea funcționării sistemului de injecție, care a afectat consumul de energie și combustibil. Rezultă că funcționarea corectă a pompei de injecție afectează funcționarea motorului și consumul de combustibil. 

De ce este necesară repararea pompei de combustibil?

Ca orice mecanism al mașinii, pompa de combustibil poate fi deteriorată, ceea ce va afecta funcționarea motorului. Semnele de avarie sunt: consum ridicat de combustibil, zgomot în zona pompei, se observă scurgeri din pompa de combustibil, fumul a crescut. Este imposibil să nu acordați atenție acestor semne, deoarece cu un răspuns rapid va fi posibil să se facă numai cu repararea piesei. Principalele motive pentru defectarea pompei de combustibil pot fi: defecte de fabricație, filtru de combustibil murdar, coroziune, uzura pieselor, funcționarea incorectă a sistemului de răcire, depresurizarea sistemului. Nu este întotdeauna nevoie de o înlocuire completă a pieselor, iar majoritatea defecțiunilor pot fi eliminate prin reparații simple. CasaAuto car service vă oferă serviciile sale de reparare a pompei de combustibil. Serviciul ar trebui ales din cauza vastității serviciilor, printre care se numără și repararea unei pompe de combustibil controlate electronic. CasaAuto oferă cele mai bune servicii de înlocuire a pompei de combustibil din Moldova. Serviciul auto se distinge prin echipamente de înaltă calitate, experiență vastă de lucru, prezența pieselor originale și angajați calificați. Toate acestea vor lăsa o impresie plăcută despre repararea pompei de combustibil, iar prețul va fi un bonus plăcut.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce reparația poate fi mai profitabilă decât înlocuirea?

arrow

Este posibil ca piesa să nu se fi rupt complet, ceea ce înseamnă că poate fi reparată, ceea ce este mai profitabil decât cumpărarea unei piese noi și înlocuirea acesteia