Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Fiecare proprietar de masina se confrunta cu nevoia de a inlocui anvelopele atunci cand trece de la un sezon rece la unul cald. Acum soferul se confrunta cu intrebarea cum sa alegeti cel mai bine anvelopele de vara si la ce ar trebui sa acordati atentie atunci cand alegeti?

Diferenta dintre anvelopele de vara si cele de iarna consta in primul rand in structura lor. Anvelopele de vara sunt fabricate din cauciuc dur, deoarece pe pavaj cald, o anvelopa dintr-o structura de cauciuc moale poate incepe sa se topeasca si sa creeze o urgenta pe autostrada. Atunci cand alegeti o anvelopa de vara, luati in considerare preferintele dvs. individuale si conditiile in care utilizati anvelopa. La ce ar trebui sa acordati atentie:

  • Marime standard. Daca alegeti dimensiunea gresita, este posibil sa aveti probleme de hidroplanare, consum mare de combustibil si riscul de a pierde controlul in timpul conducerii. Dimensiunea anvelopei indica raportul dintre latimea si inaltimea diametrului exterior, de exemplu: 245/55/R21.
  • Modelul benzii de rulare. Fiecare tip de model este diferit si indica „comportamentul” masinii pe sosea. Tipuri de benzi de rulare: asimetrice, simetrice directionale, simetrice nedirectionale. Anvelopele asimetrice sunt versatile si potrivite pentru orice vreme, permitandu-va sa manevrezi bine. Urechile directionale simetrice asigura indepartarea rapida a apei din zona de contact si tractiune excelenta. Anvelopele simetrice nedirectionale sunt bune pentru o calatorie linistita pe vreme uscata, deoarece nu functioneaza bine pe drumurile ude.
  • Indicele de viteza si sarcina. Indicele de viteza este indicat cu litere latine si indica viteza admisa a vehiculului. Indicele de sarcina indica sarcina pe care o poate suporta anvelopa pe o singura roata (pasageri, sofer).

Inainte de a cumpara o anvelopa, acordati atentie gamei uriase de marci de pe site-ul de anvelope de vara. Puteti gasi o mare varietate de marci de anvelope, inclusiv cele mai ieftine si mai scumpe. Modelele sunt prezentate in diferite dimensiuni, pentru fiecare gust. Nu sunteti sigur cum sa alegeti anvelopele de vara potrivite? Va putem ajuta cu asta. Consultantii nostri online sunt gata sa va ajute cu alegerea!

Noutatea urmatoarearr