Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectia de anvelope de iarna.
 
Prima intrebare care se pune imediat dupa ideea de a schimba pantofii este cand este mai bine sa schimbi cauciucul propriu-zis? In tara noastra, conditiile meteo nu sunt stabile - in principiu, ca in orice alta tara, s-ar parea ca cea mai buna optiune ar fi sa achizitionati anvelope all-season pentru masina dvs. ca sa nu va ganditi la schimbarea anvelopelor in fiecare an, dar asta are si dezavantaje, deoarece daca totul ar fi atat de simplu cu unul pentru orice vreme, toata lumea l-ar cumpara.
 
Deci, cand este cel mai bun moment pentru a schimba anvelopele? Principalul avantaj este aceasta precautie inainte de a pleca la drum, metoda este foarte simpla, deschideti prognoza meteo si uitati-va la ciclon, daca vedeti ca temperatura scade la 2-3 grade Celsius in aceste cazuri, ar trebui sa va ganditi deja la schimbarea anvelopelor daca aveti anvelope de vara, fiecare producator produce anvelope cu tehnologii diferite in moduri diferite, dar majoritatea anvelopelor de vara au o limita de rulare de -5 grade, deoarece cauciucul incepe sa inghete si sa se transforme in piatra, ceea ce la randul sau nu este sigur de condus. .
 
Deci, cum alegi anvelopele de iarna? Iata cateva sfaturi care va vor fi la indemana - atunci cand alegeti o anvelopa, ar trebui sa intelegeti ca cauciucul nu este etern si, chiar si atunci cand cauciucul doar sta inactiv, oricum isi pierde proprietatile de-a lungul anilor, adica, fiti atenti. pana la data productiei, de preferinta cauciucul nu trebuie sa fie mai mare de 4 -ex ani, altfel si-a pierdut deja proprietatile.
 
Costul cauciucului afecteaza foarte mult la alegere, anvelopele prea ieftine sunt o pierdere a calitatii si a increderii in marca, daca ai o masina la buget, nici nu ar trebui sa economisesti la anvelope, anvelopele fac parte din siguranta ta rutiera, gaseste anvelope care potrivirea perfecta include pretul si calitatea. Suna-ne si vom gasi anvelopele perfecte pentru tine conform nevoilor tale.
arrNoutate precedenta