Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 4538 по:

Compania Toyo a fost stabilita in anul 1945 in Japonia. La momentul actual Japonia a devenit una dintre tarile care garanteaza cele mai performante tehnologii si cele mai indraznete inovatii. Japonia este o tara profund industrializata, care sa dezvoltata practic in toate domeniile de activitate umana. Unul dintre aceste domenii reprezinta desigur industria de anvelope.

Anvelope Toyo – tehnologie noua de producere

Toyo reprezinta un brand care a reusit sa cistige faima atit la nivel national, cit si international. Compania este cunoscuta datorita modului non-conformist de analizare a subiectul ce tine de Toyo anvelope, inspirind de-a lungul anilor si alte intreprinderi producatoare de pneuri. Firma a devenit o forta destul de impunatoare care uimeste constant consumatorii cu noi modele de cauciucuri, care sunt in corespundere cu tendintele actuale si asigura proprietati exceptionale de deplasare. Zona de actiune a companiei se extinde la nivel global, dispunind de fabrici si zone de cercetare a pneurilor in diferire regiuni ale lumii. Fiecare anvelopa in parte este analizata cu cea mai mare strictete, fiind eliminate toate inconvenientele chiar de la etapa de inceput. Toyo se distinge prin modele originale de cauciucuri care se potrivesc multor marci de automobile. Misiunea intreprinderii presupune crearea emotiilor si surprizelor prin produsele sale, depasind astfel asteptarile clientilor si imbogatind societatea cu pneuri calitative. Compania isi propune sa fie cu un pas inainte prin intermediul inovatiilor tehnologice constante, iar datorita spiritului creativ sa dezvolte o cultura progresiva.

Cauciucuri Toyo – cumpara la CasaAuto in Chisinau

Magazinul online de anvelope Casaauto.md propune o diversitate de cauciucuri Toyo la cel mai avantajos pret din Republica Moldova. Indiferent de suprafata de drum va puteti baza pe faptul ca pneurile vor livra calitate si performanta pentru orice tip de masina. Nivelul practic imperceptibil de zgomot, este un alt plus ce asigura o deplasare fara probleme si garanteaza maxima eficienta. Designul inovativ al pneurilor acestei firme se potriveste perfect cu preferintele individuale ale conducatorilor de masina din intreaga lume si contribuie la sporirea rafinamentului mijlocului de transport. In dependenta de necesitate, aveti posibilitatea de a alege anvelope de vara Toyo pentru conditii extreme sau anvelope de iarna Toyo pentru ierni dure, precum si cauciucuri multifunctionale Toyo pentru toate anotimpurile, pentru masini sportive, camionete, SUV-uri si multe altele. Masina dumneavoastra va fi fericita de o noua achizitie, iar dumneavoastra veti avea parte de o deplasare fara nici o problema, marcata de confort deplin. Procurarea unui nou set de anvelope Toyo Moldova poate deveni cea mai convenabila decizie in viata dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati perechea in concordanta cu preferinta voastra. Cumparati cauciucuri Toyo de la magazinul de anvelope online Casaauto.md la cele mai avantajoase preturi si conditii. Va vom ajuta sa savurati din plin calatoria cu mijlocul de transport si va vom face sa va convingeti ca Toyo intruchipeaza cea mai corespunzatoare decizie. Investiti in cauciucuri care merita! Investiti in calitatea marca Toyo!

Care sunt caracteristicile anvelopelor Toyo?

Caracteristica principala a anvelopelor Toyo este ca nu au varfuri, iar cuplajul trece prin marginile blocurilor de rulare,

Aveti anvelope Toyo de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Toyo de vara, iarna si tot sezonul.

 

Cum sa comanzi anvelope Toyo și să plasezi o comanda?

Comanda o puteti face direct pe siteul nostru casaauto.md sau sa faceti un apel telefonic la numarul +373 609 05 555 unde veti fi rederectionat la consultantii nostri care au o calificare inalta de deservire.  

 

Cine este producatorul anvelopelor Toyo?

Anvelopele Toyo apartine companie japoneza fondata in anii 1945.