Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Rezultatele cautarii: 2219 Sortare по:

Istoria marcii Toyo dateaza din 1945, cand a fost infiintata prima fabrica de anvelope in Japonia. Desi firma este una dintre cele mai tinere marci industriale din Tara Soarelui Rasare, a fost prima care a decis sa deschida o filiala in SUA.

De atunci, anvelopele  au crescut in popularitate, inclusiv prin introducerea lor in motorsport in anii 1980. Aceste pneuri sunt cunoscute, in special, pentru cursele NASCAR. Pilotii profesionisti care folosesc cauciucurile pentru vreme calda ale producatorului japonez au castigat multe titluri de campioni si locuri fruntase in clasamente.

Anvelope de vara Toyo de calitete inalta

Astazi, un producator precum Toyo Tires Corporation se bazeaza pe experienta sa in conditii sportive dure pentru a oferi anvelope de vara de calitate superioara.

Trebuie remarcat faptul ca anvelopele de vara Toyo participa la unul dintre cele mai riguroase programe de testare controlata pentru aceste produse din industrie. Anvelopele sunt monitorizate indeaproape pe piste si la centrele tehnologice a companiei.

Testele independente merita, de asemenea, sa fie mentionate. Modelele de anvelope Toyo de vara au fost prezentate in numeroase testari de anvelope de catre cei mai obiectivi experti.

Sa luam ca exemplu modelul popularul Proxes CF2. A participat, printre altele, la ÖAMTC, TCS, ADAC si la evaluarea jurnalului Automotorsport, unde a primit recenzii exceptional de pozitive.

Cauciucuri de vara Toyo ofera calatorii in siguranta

Marca descrisa are o traditie indelungata in ceea ce priveste participarea la evenimente sportive. Datorita experientei sale in utilizarea anvelopelor in conditii dure de circuit si off-road, grupul a creat cauciucuri de vara care demonstreaza durabilitate pe orice suprafata. De asemenea, acestea ofera un control precis al prietenului tau pe patru roti, chiar si la viteze mari, cu jante robuste.

In general, produsele firmei sunt supuse unui proces de selectie foarte lung inainte de a ajunge pe piata. Prioritatea producatorului japonez este cea mai mare performanta si eficacitate prin utilizarea inovatiei si a noilor tehnologii.

Calitatea cauciucurilor a fost aprobata de soferii profesionisti si de multi experti pasionati de automobile.
Compania testeaza proprietatile dispozitivelor sale in toate tipurile de conditii meteorologice si rutiere, potrivite pentru diferite piete din intreaga lume. In Moldova, cauciucuri Toyo de vara sunt disponibile la magazinul CasaAuto, unde vi se vor presta servicii de calitate inalta in cadrul atelierului auto.

Acesti factori ofera soferului siguranta suplimentara ca anvelopele din fabricile Toyo sunt un produs rezistent si sigur, care va maximiza intregul potential al vehiculului.

Cum pot verifica dacă mai pot conduce anvelopele vechi?

Pentru a verifica valabilitatea anvelopelor vechi, trebuie sa masurati inaltimea reziduala a benzii de rulare, daca mai aveti aproximativ 4 milimetri, anvelopa dvs. s-a uzat cu aproximativ 60%, in acest scenariu, sansele de franare pe un drum umed nu sunt foarte mari.De asemenea, este important sa intelegeti ca banda de rulare trebuie masurata in diferite parti ale rotii, in cazul in care cauciucul a fost pompat sau nu pompat, atunci proiectorul va sta diferit, daca doar o parte a fost uzata, caz in care trebuie sa verificati urgent suspensia.

Care sunt diferentele dintre anvelopele ieftine si cele scumpe din marca Toyo?

Principala diferenta dintre cauciuc este in calitatea compusului de cauciuc, este deja un amestec si depinde de ce fel de cauciuc va avea rezistenta si model pe banda de rulare.

Este posibil să conduceți anvelope de iarnă marca Toyo vara?

Totul se poate face daca este atent si fara abuz. Dar consecintele conducerii in timpul verii asupra anvelopelor de iarna pot fi deplorabile, anvelopele de iarna sunt fabricate dintr-un compus din cauciuc moale pentru temperaturi sub zero, ceea ce implica o manevrare slaba vara, fara a mentine tractiunea si a creste distanta de franare.

Pot comanda Anvelope all-season marca Toyo de la dvs.?

Da, puteti comanda livrarea la domiciliu in Moldova a anvelopelor noastre all-season si summer