Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Alege anvelope
Lăţimea
Înălțimea
Diametru
Brend
Model
Pret
Sezonalitate
Iarna
Vara
All seasons
Ascunde
Cauta
Rezultatele cautarii: 3302 по:

Compania Kumho este localizata in Coreea de Sud si se caracterizeaza printr-o activitate de aproximativ 60 de ani in industria de producere de anvelope. In anul 2008 compania a devenit o filiala a intreprinderii chineze Doublestar. Acest fapt a garantat aprovizionarea cu noi tehnologii si metode de cercetare, precum si extinderea pe plan international. Desi, brandul Kumho nu este atit de cunoscut, daca este sa facem o comparatie cu alt compatriot Hankook, cu toate acestea, putin cite putin acesta cistiga teren si cucereste aprecierea unui numar tot mai mare de conducatori de masina.

Anvelope Kumho rezistente la uzura!

Compania dispune de centre de cercetare localizate in Coreea de Sud, SUA si Marea Britanie. Anume in aceste centre sunt testate si verificate pneurile, dar de asemenea sunt introduse si noi inovatii pentru a urma cu exactitate tendintele timpului si solicitarile conducatorilor de masina. Kumho se caracterizeaza prin intrebuintarea unor tehnologii de inalta calitate care contribuie la sporirea procesului de eficienta in cadrul producerii cauciucurilor si la fabricarea unor anvelope care sa corespunda tuturor standardelor si normelor necesare. La momentul actual anvelopele Kumho sunt distribuite pe larg in diferite tari din intreaga lume, una dintre aceste tari fiind si Republica Moldova. Mii de conducatori de masina din intreaga lume deja s-au convins ca acest brand reprezinta cea mai perfecta optiune pentru o deplasare eficienta si fara dificultati. Acum este rindul dumneavoastra sa va convingeti de practicabilitatea deosebita a brandului, pentru ca masina dumneavoastra merita doar ce e mai bun.

Cauciucuri Kumho in Moldova

Daca ar fi sa vorbim despre avantajele prestate de anvelopele Kumho, atunci ar trebui sa scoatem in evidenta citiva factori de baza, fara de care ar fi imposibil sa ne imaginam prezentarea brandului Kumho. In primul rind ar fi vorba despre rezistenta destul de buna la uzura, acest fapt fiind datorat in mare parte aplicarii unor echipamente si materii prime calitative. Cauciucurile pot fi intrebuintate, fara nici o problema, pe parcursul a citiva ani, manifestind proprietati unice de deplasare si confort deplin. In al doilea rind, am putea mentiona ambreiajul bun cu suprafata de drum, fie vorba de anvelope Kumho de iarna sau anvelope Kumho de vara. In plus, companie reprezinta o varianta destul de buna, din punct de vedere al pretului, deoarece in ciuda faptului ca garanteaza trasaturi exceptionale de deplasare, in acelasi timp se remarca si prin eficienta financiara, un lucru destul de important pentru conducatorii de masina contemporani. Cumpara cauciucuri Kumho de la magazine de anvelope din Chisinau la pret avantajos. Cu Casaauto.md este mult mai simplu a deveni posesorul unui set perfect de pneuri marca Kumho pentru orice anotimp. Masina dumneavoastra merita tot ce este mai bun pentru o experienta de a conduce de neuitat. In plus, daca aveti intrebari sau neclaritati dumneavoastra tot timpul puteti apela managerii nostri, care vor fi bucurosi sa va ofere un sfat util pentru a face alegerea corecta. Cumparati anvelope Kumlope md in Chisinau accesand magazinul nostru online CasaAuto.md unde sunt cauciucuri Kumho la pret avantajos si cu livrare in Moldova. Deci, asteptam apelul dumneavoastra.

Care sunt caracteristicile anvelopelor Kumho?

Principala caracteristica a marcii sud-coreene este unicitatea lor in modelul benzii de rulare, ceea ce creeaza conditii confortabile pentru miscare in orice situatie rutiera.

Aveti anvelope Kumho de iarna si de vara?

Da, avem anvelope marca Kumho de vara, iarna si tot sezonul.

 

Aveti capacitatea de a livra anvelope Kumho?

Da, livrarea si re-curatarea anvelopelor functioneaza in toata tara.

 

Cum sa comandati anvelope Kumho si sa plasati o comanda?

Puteti comanda anvelope contactand contactele listate pe site sau sunand la +373 609 05 555